giannisko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει για τις συγκεκριμένες βάσεις!! Οι τιμές που πήρα για 10αρι σύστημα ήταν εξωπραγματικές!!!! Ας με βοηθήσει κάποιος που της έχει χρησιμοποιήσει σε τι τιμές τις έκλεισε γιατί δεν βγάζω άκρη!! Δεν μιλάω για τα τρίγωνα αλλά για 3μετρα και μποτάκια ώστε να τις κόβω όπως θέλω εγω!!!!
miltos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 (edited) Θέματα τιμών μπορεί να αναφέρονται μόνο για δώσει κάποιος μια εικόνα της κατάστασης. Δεν είναι σκοπός του φόρουμ να ανταλλάσουμε εκπτώσεις. Αν δεν θέλεις κάτι άλλο, το θέμα θα κλειδωθεί/διαγραφεί. Edited Φεβρουάριος 3 , 2012 by miltos
chris_gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 milto δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα ανταλλαγής εκπτώσεων. Άλλωστε ο συνάδελφος δεν ανέφερε καν τιμή. Τη γνώμη μας ζήτησε για τη συγκεκριμένη εταιρία.
panbak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 (edited) Θα είχε ενδιαφέρον να ανταλλάξουμε γνώμες για βάσεις (ποιότητα, κόστος, κλπ). Από τις προσφορές που είχα πάρει και εγώ οι Hilti ήταν οι πιο ακριβές και από τις ακριβές (schletter, κλπ..!)... Από άποψη ποιότητας θεωρώ καλύτερες της schletter και αξιοπρεπείς της alumil... Έχει χρησιμοποιήσει κανείς της INOX MARE; Edited Φεβρουάριος 4 , 2012 by panbak
miltos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2012 (edited) milto δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα ανταλλαγής εκπτώσεων. Άλλωστε ο συνάδελφος δεν ανέφερε καν τιμή. Τη γνώμη μας ζήτησε για τη συγκεκριμένη εταιρία. chris_gr, με τo παρακάτω δεν το θεωρώ ότι απλά ζητείται μια γνώμη: Ας με βοηθήσει κάποιος που της έχει χρησιμοποιήσει σε τι τιμές τις έκλεισε γιατί δεν βγάζω άκρη!! Κατά τα λοιπά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γίνει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις βάσεις. Edited Φεβρουάριος 4 , 2012 by miltos
giannisko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Σκοπός μου δεν είναι να δησφημίσω ή να διαφημίσω βάσεις!!! Αλλά μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά!!!! Ήθελα να ανόιξω θέμα για βάσεις και την διαφορά τιμών που έχουν μεταξύ τους!!! οπότε αν δεν υπάρχει πρόβλημα ας το συνεχίσουμε!!! Τις schletter δεν τις έχω δουλέψει και δεν έχω εικόνα, αλλά μάλλον θα συνεχίσω με Alumil οι οποίες και αρκετά ευέλικτες είναι αλλά και προσιτές οικονομικά την στιγμή που τις Hilti της βρήκα διπλάσια τιμή!!!!!
kusta80 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Με exalco εχεις δουλεψει κανεις?Σκεφτομαι σε ενα εργο μου να τις χρησιμοποιησω(κεραμοσκεπη).
billlllll Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Σήμερα τις ανεβασα σε στέγη, αν δεν βρέχει αύριο θα σου έχω λεπτομεριες!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα