sallonikios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 καλησπερα εχω ενα fan coil ελληνικο εδω κ 15 χρονια κ ενω δουλευε μια χαρα, ξαφνικα αρχισε να σταματαει την ωρα που ειναι ζεστο το νερο κ να ξαναπαιρνει παλι, να πω οτι αρχισε να το κανει πριν 2/3 χρονια που ειχα προβλημα με τον κυκλοφορητη τον αλαξα κ μου εβαλε μικροτερο ο υδραυλικος οποτε ειχα προβλημα κ στα σωματα. Οταν αλαξα ομως τον κυκλοφορητη κ εβαλα τον κανονικο τα σωματα στρωσανε αλλα το fan coill κανει τα ιδια. Η εισαγωγη νερου ειναι καυτη ενω η εξαγωγη απλα ζεστη, ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??
woody Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Η ο ανεμιστήρας έχει πρόβλημα 'η το αισθητήριο του ανεμιστήρα.
sallonikios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 (edited) για τον ανεμιστηρα το βλεπω λιγο χλωμο γιατι αν το γυρισω χειροκινητα δουλευει τωρα για τον αισθητηρα δε ξερω, αλλα πως μπορω να σιγουρευτω Edited Φεβρουάριος 7 , 2012 by sallonikios
woody Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 (edited) Ποιό μοντέλο είναι; Επίσης τι εννοείς χειροκίνητα; Edited Φεβρουάριος 8 , 2012 by woody
sallonikios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 ειναι ελληνικο παλιο αν πω εταιρεια θα ειναι διαφημηση επισης για το χειροκινητο εννοω, οτι την ωρα που κλεινει ενω ειναι ζεστο το νερο, παταω το κουμπι στη ψυξη κ γυριζω το θερμοστατη στο κρυο ,οποτε δουλευει ασταματητα αλλα φυσαει ζεστο αερα οσο ειναι ζεστα τα νερα κ μετα κρυο φυσικα, αερα χωρου δηλαδη οτι παιρνει
woody Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 (edited) Προφανώς το πρόβλημα εντοπίζεται στον θερμοστάτη-αισθητήριο. Ίσως θέλει αλλαγή. Edited Φεβρουάριος 9 , 2012 by woody
sallonikios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 παντως τον εχω τεσταρει αν δουλευει με ενα πιστολακι αλλα σε τι θερμοκρασια αυτο δε το ξερω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα