Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ελέγχθεί αν κάποιο άτομο είναι μέλος του ΤΕΕ ; Και αν υπάρχει τρόπος πως μπορώ να το ελέγξω ; Πρέπει να πάρω τηλέφωνο κάποιον αρμόδιο του ΤΕΕ ή να κάνω κάτι άλλο ; Ένας φίλος μου θέλει να κάνει κάποια τακτοποίηση αυθαιρέτου και μου λέει οτι γνωστοί του, του ανέφεραν έναν φίλο τους πολιτικό μηχανικό από πανεπιστήμιο του Καζακστάν που μπορεί να τους κανει την δουλειά τζάμπα. Επειδή αυτό το "τζάμπα" με έβαλε σε υποψίες θέλω να μάθω αν μπορώ με το ονομ/μο του κυρίου να ελέγξω αν είναι μέλος του ΤΕΕ γιατί κάτι βρωμάει εδώ. Λογικά οι αμοιβές τακτοποίησης πρέπει να ελέγχονται από κάπου.
sovatzou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 http://teeserver.tee.gr/regdds/ τον θέλω και γω αυτον τον τζάμπα για κάτι δουλειές. αν μπορείς να μάθεις το τηλ. κάτι θα βγει και για σένα για την εξυπηρέτηση
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 ....Ο τζάμπας πέθανε εδώ και καιρό. Ο απατεώνας βέβαια ζει και βασιλεύει
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Τελικά δεν ήταν μέλος του ΤΕΕ. Το ανέφερα στον φίλο μου αυτό και το πρωϊ σήμερα ο φίλος μου πήρε τηλέφωνο τον "μηχανικό" και του είπε οτι δεν θα προχωρήσει στην τακτοποίηση (θα ψάξει για άλλον), γιατί εδώ κάτι βρωμάει τελικά.
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 δεν φαίνονται όλα τα μελη του τεε εκει 'ομως
sovatzou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 μόνο οι πολύ νέοι δεν φαίνονται. ποιοι άλλοι δεν φαίνονται?
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 (edited) 'οποιος έχει επιλέξει από τον προσωπικό του λογαριασμό να μην εμφανίζεται σε ξένους ή σε όλους μπα μάλλον κάνω λάθος Edited Φεβρουάριος 10 , 2012 by katrmp
sovatzou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 (edited) ποιο είναι? το απαγόρευση δημοσίευσης στο internet? ok, σε ένα επάγγελμα που μοιράζεις κάρτες διαρκώς μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι κρυφοί, με τους οποίους δεν νομίζω να σχετίζεται κάποιος Edited Φεβρουάριος 10 , 2012 by sovatzou
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 'οποιος έχει επιλέξει από τον προσωπικό του λογαριασμό να μην εμφανίζεται σε ξένους ή σε όλους κανεις λάθος, δεν φαινονται τα προσωπικά του στοιχεία ο ΑΜΤΕΕ και το Ονοματεπωνυμο φαίνονται
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα