man21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Η 17 Νοεμβρη, ο ΕΛΑ, Η Σεχτα και και ολες οι αλλες τρομοκρατικες ομαδες χαρακτηριζονταν απο την Αριστερα ως προβοκατορες, "ΕΥΠατζηδες", "οργανα της CIA" και πολλα αλλα. Οταν λοιπον τους βρηκαμε ποιοι ειναι τι ειδαμε? Πως ολοι τους ηταν στελεχη της Αριστερας πολλοι απο αυτους με μακρα θητεια σε κομματα του συγκεκριμενου χωρου. Τα ονόματα Αλεξάκης και Ντάνος Κρυστάλλης σου λένε τίποτα;
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Για να σε ακουσω φιλε μου.
man21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 (edited) Εδώ http://www.iospress....os19960623a.htm Ο σ/χης Αλεξάκης ήταν διοικητής της ΕΥΠ. Ο Κρυστάλλης ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΥΠ που έβαζε βόμβες. Την τελευταία την είχε βάλει στην Κατεχάκη που είχε συγκέντρωση η Ν.Δ. με ομιλητή τον Μ. Έβερτ, ενάντια στις πολιτική διακρίσεων της ΕΡΤ. Ο Αλεξάκης πριν κληθεί στον ανακριτή, πήρε αμέσως μετάθεση στην Κύπρο. Την όλη υπόθεση είχε ξεσκεπάσει σε μια σύσκεψη η Δ/νση Ασφαλείας Πειραιά. Αυτά που λέει η τηλεόραση και ίδιος αυτά που είπε προχτές η Πιπιλή (συγνώμη παιδιά αλλά είναι βλαμμένη η γυναίκα) είναι κουραφέξαλα. Η Πιπιλή ήταν σύζυγος του Κρυστάλλη Edited Φεβρουάριος 14 , 2012 by man21
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 (edited) Φυσικά μπορεί να το κανανε οι περισσότεροι εν αγνοία τους αλλά κάναν καταπληκτική δουλειά. είναι οι λεγόμενοι χρήσιμοι ηλίθιοι Μαλιστα. Δηλαδη δεν εχεις προσωπικο, δεν πληρωνεις μισθους, δεν πληρωνεις ασφαλιστικες εισφορες ΙΚΑ αλλα κατα τ αλλα κουνας το δακτυλο προς ολους τους υπολοιπους που απασχολουν προσωπικο, κανοντας και υποδειξεις προς αυτους. Υπεροχα... καταρχάς η συζήτηση αφορούσε το πόσο καλοπερνούσαν οι Ελληνες προ κρίσης και ποιες οι διαφορές τους στον τρόπο διαβίωσης από τους ξένους τις υποδείξεις δεν τις κάνω εγώ, τις κάνει η νομοθεσία επειδή δουλέυω με ιδιώτες ξέρω πολύ καλά ποιος με ανταγωνίζεται αθέμιτα και με ποιον τρόπο, σε αυτούς τους κουνώ το δάκτυλο όποιος δουλεύει για εμένα ή συνεργάζεται μαζί μου τον πληρώνω ακόμη και όταν εγω δεν πληρώνομαι άμα δεν σου άρέσουν οι μισθοί και το ΙΚΑ να πληρώνεις με την ώρα ή με ποσοστό, συμφέρει; ε; Edited Φεβρουάριος 14 , 2012 by myri 1
sovatzou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 @man21 μπες στο blog του κρυστάλλη. στα αποκόμματα εφημερίδων θα βρεις σε κάποιο, σε παράπλευρη άσχετη είδηση την προφητεία μητσοτάκη από το 85 για το δντ, το είχα ανεβάσει και στο capital παλιά, μουχαχαχα
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Εδώ http://www.iospress....os19960623a.htm Ο σ/χης Αλεξάκης ήταν διοικητής της ΕΥΠ. Ο Κρυστάλλης ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΥΠ που έβαζε βόμβες. Την τελευταία την είχε βάλει στην Κατεχάκη που είχε συγκέντρωση η Ν.Δ. με ομιλητή τον Μ. Έβερτ, ενάντια στις πολιτική διακρίσεων της ΕΡΤ. Ο Αλεξάκης πριν κληθεί στον ανακριτή, πήρε αμέσως μετάθεση στην Κύπρο. Την όλη υπόθεση είχε ξεσκεπάσει σε μια σύσκεψη η Δ/νση Ασφαλείας Πειραιά. Καλα τωρα το ριξαμε στο ραδιο αρβυλα
man21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Καλα τωρα το ριξαμε στο ραδιο αρβυλα Όχι αγαπητέ. Είναι γεγονότα και μπορείς να τα διασταυρώσεις.
noutsaki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 θοδωρή συμμετέχεις σε πορείες?
aithilenio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 (edited) Εχω έναν παιδικό φίλο ο οποίος είναι καμεραμαν πολλά χρόνια τώρα σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι.... Αν και έχουμε χαθεί το πέτυχα εχτές.... Καλα ρε μαλάκα του λέω που είχατε κάμερες προχτές μόνο στο Σύνταγμα.... Τρελός είσαι ρε Γρηγόρη.... Στο τάδε τάδε ξενοδοχείο και είχαμε οπτικό υλικό από όλη την Αθήνα..... Καλά ρε του λέω δεν δείξατε τίποτα.... Ρε χαζός είσαι μου απαντά.... Τι ψάχνεις τώρα..... Edited Φεβρουάριος 14 , 2012 by aithilenio
thodoris1982 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 (edited) θοδωρή συμμετέχεις σε πορείες? Oχι φιλε μου, δεν εχω παει ποτε εως τωρα για ιδεολογικους λογους και μονον. Edited Φεβρουάριος 14 , 2012 by thodoris1982
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα