Μετάβαση στο περιεχόμενο

0.20 τ.μ εντος οικισμου


Recommended Posts

Πως χάραξες τη γραμμή του οικισμού και είσαι σίγουρος ότι εχεις 0,20 μ2 εντός?Θέλω να πω ότι μπορεί να το θεωρήσουν και "πονηρό" για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω!!

Link to comment
Share on other sites

εγώ ψηφίζω ότι είναι εκτός οικισμού.

επίσης σκέψου ότι υπάρχει μια ασάφεια στην θέση της κορυφης του ορίου,

αφού όταν λες ότι τα όρια είναι 2 κτίσματα είναι ασαφές ποια από τις 4 κορυφές ένος κτισματος είναι η θέση του ορίου.

Edited by axoul
Link to comment
Share on other sites

Η περιγραφή του οικισμού συνήθως λεεί π.χ. "η ΒΔ γωνία του κτίσματος ιδιοκτησίας...." Οπότε σε κάποιες περιπτώσεις αυτό είναι σαφές.

 

Το θέμα είναι ότι τα 0.2τμ είναι τόσο λίγα, που δύσκολα θα τα λάβει κανείς υπ'όψιν του σοβαρά για να έχεις αξιώσεις. Θα μου πεις ότι ο νόμος είναι σαφής αλλά εδώ μάλλον πρόκειται για κατάχρηση.

 

Θα σου έλεγα να το συζητήσεις με την πολεοδομία που θα σου δώσει άδεια όταν έρθει αυτή η ώρα, ή να παλέψεις να πάρεις βεβαίωση οικοδομησιμότητας ως εν μέρει εντός οικισμού. Μόνο τότε θα είσαι εξασφαλισμένος.

Link to comment
Share on other sites

Κωνσταντινε συμφωνώ με αυτά που λες, το θεμα ειναι οτι το τοπογραφικό πάει για συμβόλαια και μονο προς το παρον. Εγω λεω να το βαλω αγροτεμάχιο εφόσον ο ιδιοκτήτης δεν θελει να μπει σε έξοδα ( για την βεβαίωση οικοδομησιμότητας). Οι πιο έμπειροι συνάδελφοι τι θα έκαναν??

Link to comment
Share on other sites

Πάντως συνάδελφε, εάν πάρεις το πνεύμα του νόμου αντί για το γράμμα του, :smile: νομίζω οτι είναι λίγο τραβηγμένο, με 0.20 τ.μ. εντός οικισμού, να αξιώσει ο ιδιοκτήτης να οικοδομήσει ως εντός οικισμού...Είναι τόσο οριακό , που ακόμα και εσύ ο ίδιος να πας να αποτυπώσεις ξανά και εφαρμόσεις το όριο, μπορεί να μην βγάλεις το 0.20 αυτό :smile:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.