coolio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2008 Καλημέρα, Ξέρει κανείς πως μπορώ να υπολογίσω τα κατασκευαστικά στοιχεία που χρειάζομαι για να κατασκευάσω ένα φούρνο βαφής? Συγκεκριμένα ψάχνω να βρώ τις απαιτήσεις σε αέρα έτσι ώστε να υπολογίσω τι μηχάνημα χρειάζομαι. Ευχαριστώ
GVC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2008 Καλησπέρα! όταν λες απαιτήσεις σε αέρα τι εννοείς.Μήπως ο βασικός γνώμονας είναι το τι μέγεθος κομμάτια θέλεις να βάψεις και φυσικά τι υλικό;Νομίζω ότι ο αέρας στις θερμοκρασίες βαφής δεν έχει και πολλά "ψωμια".
coolio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Βασικά θέλω να βρώ κάποιες προδιαγραφές που να αναφέρουν πόσες ανανεώσεις αέρα χρειάζονται ανα μονάδα χρόνου ή τι ταχύτητα πρέπει να έχει ο αέρας έτσι ώστε με βάση τις διαστάσεις του θαλάμου να επιλέξω τα m3/h που θα εισάγω στο χώρο.
GVC Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Να ρωτησω τι τον θες τον αερα στον φουρνο βαφης;Τι τα θες τα οξυγονα εκει μεσα;Θες να αποφυγεις τις εξανθρακωσεις;
coolio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2008 Δεν θέλω οξυγόνο!!!!! Ροή αέρα θέλω για να καθαρίζει ο χώρος...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα