Πάνος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Καλησπερα, εχω να δωσω βεβαιωση σε ακινητο που ενω στα συμβολαια, συσταση, εγκεκριμενα σχεδια πολεοδομιας αναγραφεται 130μ2, το μετραω και βγαινει 110μ2. προφανως τα υπολοιπα μετρα πηγαν απο την ανεγερση της οικοδομης στο διπλανο διαμερισμα και ο ιδιοκτητης που το αγορασε ουτε το εχει καταλαβει ολα αυτα τα χρονια! Μεταβολες στο εξωτερικο περιγραμμα της οικοδομης δεν υπαρχουν. Πιστευετε οτι το καλυπτει η "τακτοποιηση" διαμερισματωσης" για να δωσω βεβαιωση? Ευχαριστω!
mkara Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 εγω εχω παρομοιο προβλημα για να δηλωσω την αυθαιρετη υπερβαση.. διαμερισμα στην αδεια γραφει 90τμ και το μετραω 78..πραγματι στο συμβολαιο της συστασης ορ.ιδιοκτησιας γραφει 78,5. απο κει και περα ο ιδιοκτητης εχει κανει αλλα 15τμ δωματια...εγω πως βαζω τις υπερβασεις? 5τμ (συμφωνα με την αδεια) ή 15 τμ που ειναι και το σωστο;;;
allotrios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Συνάδελφοι, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξεκινήσετε έρευνα για να διαπιστώσετε που υπάρχει λάθος. Στη συνέχεια θα πρέπει να ενημερώστε την κατάσταση και μετά να προχωρήσετε στη διαδικασία έκδοσης βεβαίωσης ή σε ρύθμιση του 4014.
Πάνος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Το λαθος διαπιστωθηκε, ο πελατης ενημερωθηκε και θελω να προχωρησω σε τακτοποιηση. Στην οικεια πολεοδομια μου ειπαν οτι πρεπει να βγει αδεια. Ουτε ΑΔΜΚ με καλυπτει! Ωστοσο τωρα που προεκυψε η νεα εγκυκλιος σχετικα με τη "διαμερισματωση" ειπα μηπως με καλυπτει και γλιτωσω ολη τη διαδικασια και περιττα εξοδα του πελατη!!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Μάλλον σε καλύπτει ο νέος νόμος, οπότε υπομονή να γίνει ΦΕΚ.
JTB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Περιμένεις το νέο ΦΕΚ... Τελικά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις τέτοιες, περισσότερες απ'ότι πίστευα... έχω κι εγώ 2-3...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Οκ, ευχαριστω και παλι παιδια!
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 εγω εχω παρομοιο προβλημα για να δηλωσω την αυθαιρετη υπερβαση.. διαμερισμα στην αδεια γραφει 90τμ και το μετραω 78..πραγματι στο συμβολαιο της συστασης ορ.ιδιοκτησιας γραφει 78,5. απο κει και περα ο ιδιοκτητης εχει κανει αλλα 15τμ δωματια...εγω πως βαζω τις υπερβασεις? 5τμ (συμφωνα με την αδεια) ή 15 τμ που ειναι και το σωστο;;; Εγώ θα το αντιμετώπιζα με άδεια νομιμοποίησης για τα 12 και ρύθμιση για τα 3τμ που απομένουν ή ρύθμιση για τα 15τμ στο σύνολό τους...έχει κάποια λογική νομίζω.
JTB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Η λογική σου είναι σωστή αλλά πάσχει από το θέμα χρόνου και χρήματος...
kostavros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 σε σημερινο ερωτημα στο ΤΕΕ περι του θεματος(αλλαγη διαστασεων μικροτερων απο την οικοδομικη αδεια) μου ειπαν να το δηλωσω στις λοιπες παραβασεις...με αναλυτικο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα