giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 φίλε μου δεν το παιζω ξερόλας αλλά καλό είναι να ψαχνόμαστε λίγο πριν αναρτούμε ερωτήσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roukat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Συνάδελφοι, προσπαθώ να βγάλω εντολή πληρωμής για ένα τοπογραφικό και δε μου δίνει τη δυνατότητα να βάλω συμφωνηθείσα αμοιβή (παρ΄ότι είμαι σε επεξεργασία). Τι κάνω λάθος άραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Έχεις πάει στις Αναφορές ; Αν όχι πήγαινε και κάνε κλικ στο pdf με το σταυρυδάκι. Μετά θα μπορέσεις, εφόσον είσαι σε κατάσταση edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 (edited) Συνάδελφοι πήγα σήμερα στην ΕΤΕ να πληρώσω μόνο εισφορες ΤΕΕ για ενα τοπογραφικό, και δεν μπορουσε να το καταχωρησει ο υπαλληλος... Έβγαλα εντολή πληρωμής με μηδενική αμοιβή, μόνο με εισφορες ΤΕΕ δλδ... Συπλήρωσα το γραμμάτιο είσπραξης με μηδενική αμοιβή και κρατήσεις Χ ποσό...Αλλα δεν του το έπαιρνε...Τι έκανα λάθος? Edited Ιούνιος 14 , 2012 by ethan Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Συνάδελφοι πήγα σήμερα στην ΕΤΕ να πληρώσω μόνο εισφορες ΤΕΕ για ενα τοπογραφικό, και δεν μπορουσε να το καταχωρησει ο υπαλληλος... Έβγαλα εντολή πληρωμής με μηδενική αμοιβή, μόνο με εισφορες ΤΕΕ δλδ... Συπλήρωσα το γραμμάτιο είσπραξης με μηδενική αμοιβή και κρατήσεις Χ ποσό...Αλλα δεν του το έπαιρνε...Τι έκανα λάθος? Πήγαινε σε άλλη Εθνική, ή ακόμα και σε άλλον ταμια. Στην δική μου την περιοχή υπάρχει υποκατάστημα της Εθνικής που μου λένε οτι δεν υπάρχει στα κομπιούτερ τους τρόπος να πληρωθεί μόνο το ΤΕΕ, ή εν πάσει περιπτώσει, δεν ξέρουν πώς γίνεται, και έτσι πάω σε άλλο υποκατάστημα και κάνω την δουλειά μου. Αυτοί.... ξέρουν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΙΧΑΛΗΣ01 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ πάνω στις αμοιβές: το ΦΕΜ είμαστε υποχρεωμένοι να το πληρώνουμε, και πάνω στην συμφωνημένη αμοιβή να υποθέσω;;; Με το ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ τί γίνεται; Αυτά πληρώνονται πάνω στην νόμιμη ή στην συμφωνημένη αμοιβή; Σας ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση... αααα ζήτω το e-banking.... ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ πάνω στις αμοιβές: το ΦΕΜ είμαστε υποχρεωμένοι να το πληρώνουμε, και πάνω στην συμφωνημένη αμοιβή να υποθέσω;;; Με το ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ τί γίνεται; Αυτά πληρώνονται πάνω στην νόμιμη ή στην συμφωνημένη αμοιβή; Σας ευχαριστώ.. ΦΕΜ-τεε-τσμεδε-εμπ πληρώνεις για όποιο έργο περνάς από το σύστημα αμοιβών, οπότε σιγούρεψε ότι χρειάζεται να το περάσεις από εκεί για να μην χαρίζεις λεφτά άσκοπα..Αρκετά έχουν ήδη.. Φεμ επί της συμφωνηθείσας(πλην φπα) και τσμεδε,εμπ,τεε επι της νομιμης p.s sorry για το συνεχόμενο postarisma... Edited Ιούνιος 14 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΙΧΑΛΗΣ01 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 ΦΕΜ-τεε-τσμεδε-εμπ πληρώνεις για όποιο έργο περνάς από το σύστημα αμοιβών, οπότε σιγούρεψε ότι χρειάζεται να το περάσεις από εκεί για να μην χαρίζεις λεφτά άσκοπα..Αρκετά έχουν ήδη.. Φεμ επί της συμφωνηθείσας(πλην φπα) και τσμεδε,εμπ,τεε επι της νομιμης p.s sorry για το συνεχόμενο postarisma... Σ'ευχαριστώ. Δηλαδή για τις αμοιβές έκδοσης βεβαίωσης νομιμότητας ακινήτου που προς το παρόν δεν τις περνάω στο σύστημα δεν πληρώνω ΦΕΜ, ΤΣΜΕΔΕ -ΕΜΠ. Μόνο τον ΦΠΑ της απόδειξης αν κατάλαβα σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Σωστά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Το ΦΕΜ είναι πλέον υποχρεωτικό για κάθε απόδειξη. ΤΕΕ & ΤΣΜΕΔΕ μόνο σε όσα έργα εντάσσονται στο σύστημα αμοιβών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα