Roukat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε από την καρτέλα :« ΧΩΡΟΙ » να επιλέξεις : «επιφάνεια οικοπέδου ή κτήματος για τοπογραφικές εργασίες ή εργασίες περίφραξης» που αφορά καθαρά τοπογραφικές εργασίες...κι εγώ δεν το είχα βάλει αυτό. Όσον αφορά στη βεβαίωση για αδόμητο αγροτεμάχιο, επειδή αυτή συνοδευόταν από τοπογραφικό, θεώρησα σωστό να βάλω σαν κωδικό έργου αμοιβής αυτόν που αφορά το αντίστοιχο τοπογραφικό αντί να το αφήσω κενό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα αμοιβών?? Δεν μπορώ να κάνω είσοδο.... 01:05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Εγώ μόλις τώρα που δοκίμασα μπαίνω. Απλά αργεί λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 ...Ναι είναι οκ τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 (edited) Εχω υποβάλλει δυο φόρες το ίδιο έργο, σε κατάσταση τελικής υποβολής. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Edited Σεπτέμβριος 23 , 2012 by Paul_Mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Εχω υποβάλλει δυο φόρες το ίδιο έργο, σε κατάσταση τελικής υποβολής. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Δεν νομίζω να έχεις θέμα. Το έχω κάνει και εγώ και δεν έγινε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Εχω υποβάλλει δυο φόρες το ίδιο έργο, σε κατάσταση τελικής υποβολής. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Θα σου μείνουν "απλήρωτες" οι εισφορές στο ΤΕΕ. Δε νομίζω να τρέχει κάτι. Αλλά και να τρέξει λύνεται εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 επειδή και εγώ είχα αγχωθεί μία φορά που έστειλα ένα έργο σε κατάσταση τελικής υποβολής και ήταν άκυρο, έστειλα mail σε μία διευθυνση που αναφέρεται (σε αυτήν νομίζω http://[email protected] )και τους είπα ότι το έργο με τον συγκεκριμένο κωδικό είναι άκυρο. Μου απάντησαν σχετικά άμεσα και μου είπαν να ξεκλεικάρω τo "αποδοχή πληρωμών".Αυτά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZesteR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Καλησπέρα! Το σύστημα αμοιβών για ενεργειακή επιθεώρηση βγάζει ακόμα το ποσό υπέρ ΤΕΕ ως ποσοστό επί της νόμιμης αμοιβής και όχι επί της συμφωνειθήσας. Τί κάνουμε? Εντάξει, το ποσό είναι πολύ μικρό, αλλά μήπως περισσεύουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2012 Αφου ακομα εκδιδονται ΠΕΑ χωρις Α/Α εργου... Γιατι πρεπει να κοψεις αμοιβη κι εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα