pggiotas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Εγώ πάντως στα ΠΕΑ βγάζω Α/Α με ενδιάμεση υποβολή και τα κρατάω στο συρτάρι..... Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να ζητήσουν αναδρομικά......
cgiouvano Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Συναδελφοι...αντιμετωπιζει κανεις προβληματα στο συστημα διαχειρησης αμοιβων σημερα Σαββατο 17/11/2012; Σε κανενα εργο δεν μου αναβαθμιζει την υποβολη σε ενδιαμεση ή τελικη ειται ειναι παλιο ή νεα εισαγωγη... μου βγαζει αυτο το μηνυμα... Σφάλμα Δεν έγινε καταχώρηση των στοιχείων στη βάση δεδομένων. Αποτυχία ενημέρωσης αμοιβών έργου. [δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο διαχειριστή cluster] -
GPER Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Για ποιό λόγο να "περάσουμε" πλέον ένα ΠΕΑ απο το σύστημα διαχείρισης αμοιβών, αφού και το 2% καταργήθηκε ?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 ΠΕΑ δεν περνάνε από σύστημα αμοιβών πλέον.....
nikostzar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Συναδελφοι...αντιμετωπιζει κανεις προβληματα στο συστημα διαχειρησης αμοιβων σημερα Σαββατο 17/11/2012; Σε κανενα εργο δεν μου αναβαθμιζει την υποβολη σε ενδιαμεση ή τελικη ειται ειναι παλιο ή νεα εισαγωγη... μου βγαζει αυτο το μηνυμα... Σφάλμα Δεν έγινε καταχώρηση των στοιχείων στη βάση δεδομένων. Αποτυχία ενημέρωσης αμοιβών έργου. [δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο διαχειριστή cluster] - Κυριακή βράδυ μου βγάζει το ίδιο σφάλμα........ Τηλέφωνο αύριο το πρωί στο ΤΕΕ και βλέπουμε.
IOANNA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Συναδελφοι...αντιμετωπιζει κανεις προβληματα στο συστημα διαχειρησης αμοιβων σημερα Σαββατο 17/11/2012; Σε κανενα εργο δεν μου αναβαθμιζει την υποβολη σε ενδιαμεση ή τελικη ειται ειναι παλιο ή νεα εισαγωγη... μου βγαζει αυτο το μηνυμα... Σφάλμα Δεν έγινε καταχώρηση των στοιχείων στη βάση δεδομένων. Αποτυχία ενημέρωσης αμοιβών έργου. [δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο διαχειριστή cluster] - Τα ίδια και σε μένα.
gamvro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Για ποιό λόγο να "περάσουμε" πλέον ένα ΠΕΑ απο το σύστημα διαχείρισης αμοιβών, αφού και το 2% καταργήθηκε ? Για 2 λόγους: 1ος: όταν το buildingcert στο ζητήσει αναγκαστικά , τότε δεν μπορείς κάνεις και αλλιώς, και 2ος: για να μην κάνεις συμφωνητικό, διότι όταν η προσφορά σου είναι ίση με την "νόμιμη" αμοιβή τότε η υποβολή στο σύστημα αμοιβών ισοδυναμεί με συμφωνητικό.
IOANNA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Καλημέρα! Τα ίδια πάλι με το σύστημα αμοιβών, Σφάλμα Δεν έγινε καταχώρηση των στοιχείων στη βάση δεδομένων. Αποτυχία ενημέρωσης αμοιβών έργου. [δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο διαχειριστή cluster] - Μήπως είχατε κάτι νεότερο?
kioanni Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Παιδιά, εμένα δεν μπαίνει ΚΑΝ στο σύστημα αμοιβών... Βγάζει αυτό: 500 Internal Server Error Servlet error: An exception occurred. The current application deployment descriptors do not allow for including it in this response. Please consult the application log for details. Μάλλον τα 'χει παίξει....
Konstantinos_0711 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2012 Και εγώ μια από τα ίδια... Τετάρτη κλείνει πάλι το σύστημα αλλά μάλλον κάνουν πρόβες από σήμερα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα