ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Χρονιάρες μέρες, δεν συγχυζόμαστε για κανέναν και για τίποτα..... 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Ναι, καλα... Δε θυμαμαι ποτε ηταν η μερα που δεν εριξα ουτε ενα μπινελικι τελευταια...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Άρα δεν ήταν χτες (γιατί ήδη το ξέχασες)!!!
nickx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 τελικά τι κάνουμε;ανεβάζουμε συμφωνητικά ή οχι και αν ναι με ποια μορφή; ξεκαθάρισε κανένας αν ισχύει για συμφωνητικα μετά το Νοέμβριο ή και για παλιότερα; ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις εκ των προτέρων.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Εγω εχω σκαναρει ΟΛΑ τα συμφωνητικα μου, με τον τροπο που τα εκανα παλιοτερα, εχουν δεν εχουν τα απαιτουμενα απο το ΤΕΕ και απο τοτε που βγηκε η εντολη αυτη με το συγκεκριμενο περιεχομενο, τα εχω τροποποιησει... Δεν προκειται να ασχοληθω επ ουδενι με τα παλια αλλο Και το σκαναρισμα ηδη πολυ χρονο με εφαγε 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Κι εγώ έχω ανεβάσει τα περισσότερα μαζί με τις αντίστοιχες αναφορές υπολογισμού αμοιβής.
vag72 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Καλημέρα, Inzaghi μπορείς να ανεβάσεις το τροποποιημένο που έχεις φτιάξει;
ntside Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Για τα ΠΕΑ ανεβαζουμε ή οχι συμφωνητικα ?Επίσης βγάζουμε εντολή πληρωμής και καταθέτουμε στην εθνική?
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Ναι στο πρώτο, όχι στο δεύτερο.
ntside Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Εάν καταλαβα καλά εννοείς ανεβαζουμε συμφωνητικο και δεν βγαζουμε εντολη πληρωμης,οποτε δεν καταθετουμε? Ευχαριστω...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα