ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 δεν διαμαρτύρομαι γιατί με ενόχλησαν φίλε FAETHON αλλά απλώς προτείνω στους συναδέλφους πως να ενεργήσουν για να λύσουν το πρόβλημά τους
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Φίλε μου δεν το έγραψα καλά, ήθελα να πω ότι αν δεν ενοχλούσες εσύ η ο άλλος συνάδελφος δεν θα έκανε τίποτα από μόνη της η ΕΤΕ. Καλημέρα
Kane Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Eδω και κάποιο καιρό (πιθανόν μετά την εποχή νόμιμων-συμφωνηθέντων) οι αμοιβές δεν εμφανίζονται στο σύστημα του ΤΕΕ... Προσφάτως κάναμε τις καταθέσεις και τζίφος. (για 2 αδειες δόμησης). Σε παλιότερες ομως καταθέσεις αμοιβών, φαινόταν. Οπότε θαρρώ πως πλέον, σταμάτησε το τροπάριο τούτο.
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Συνάδελφοι επειδή μετά απο καιρό πρέπει να περάσω αμοιβές στο σύστημα για κάποια άδεια ήθελα να ρωτήσω, τελικά κάνουμε κατάθεση στην τράπεζα την αμοιβή ή πληρώνουμε μόνο κρατήσεις υπέρ ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 Η κατάθεση στην τράπεζα της αμοιβής δεν είναι υποχρεωτική.Κάνε ότι θες.Πληρώνεις όμως ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ (μεχρι να αλλάξει και αυτό). Αν όμως η αμοιβή μαζί με ΦΠΑ περνά τα 1500 € καταθέτεις υποχρεωτικά σε λογαριασμό σου σε οποιαδήποτε τράπεζα ή στον όψεως της εθνικής αν επιθυμείς.
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 Ευχαριστώ συνάδελφε και συντοπίτη Μανώλη.
Roukat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως να αντιμετωπίσω κάποιες αμοιβές μου...Λοιπόν έχω 3 αυθαίρετα σε ένα οικόπεδο για τα οποία έχω 3 διαφορετικές δηλώσεις 4014. Επίσης 3 διαφορετικά έργα στο σύστημα αμοιβών. Όμως έχω συν ένα έργο στο σύστημα αμοιβών που αφορά το τοπογραφικό του οικοπέδου και την αμοιβή αυτού που είναι 600 ευρώ θα τη μοιραστούν οι 3 ιδιοκτήτες, δηλ 200 ευρώ έκαστος. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώσω κρατήσεις για κάθε ένα από τα 4 έργα, ξ ε χ ω ρ ι σ τ ά. (ΕΜΠ/ΤΣΜΕΔΕ και ΦΕΜ) Ωστόσο έκανα την εξής βλακεία: πλήρωσα κρατήσεις ΕΜΠ/ΤΣΜΕΔΕ για τον ένα ιδιοκτήτη, βάζοντας ως νόμιμη αμοιβή τα 1569,598 ευρώ για το αυθαίρετο του συν το 1/3 της αμοιβής του τοπογραφικού...δηλαδή 1569,58+200=1769,58 ευρώ. Τώρα που θέλω να πληρώσω γενικά όλες τις κρατήσεις τι κάνω????
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δηλαδή για τον κάθε ιδιοκτήτη, κάθε δήλωση, έχεις κόψει μία ΑΠΥ 1769,58€;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα