Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Εγω για συμφωνητικα που περνανε απο συστημα αμοιβων ΤΕΕ, οπως 4014 ας πουμε, δινω να υπογραψουν το 4σελιδο που ανεβασε ο Ιασωνας Εξαιρετικο για μια ακομα φορα. Το υπογραφουν μια χαρα, χωρις το παραμικρο.... Οι μοναδικες προσθηκες που πρεπει να γινουν ειναι αυτα τα 3 σημεια... Αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα θεμα... Για ΠΕΑ ουτε λογος... Ενα τυπικο συμφωνητικο και τελος. Δεν περνανε συστημα αμοιβων...
akius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 (edited) εγω ΟΛΑ τα συμφωνητικα απλη υπογραφη εγω και ιδιοκτητης!!! σε κατι αδειες πηγα εμ νομιμες γιατι ΜΟΝΟ εκει θελει να πας σε ΚΕΠ για γνησιο υπογραφης!! αν πω σε καποιον οτι για ΠΕΑ θα πρεπει να τον τρεχω και σε ΚΕΠ θα μου αντε και @@@ τελικα θα κοιμαμαι ησυχος για εναν πελατη πουχω που κοβω νομιμη και του κανω εκπτωση με τον παλιο τροπο!! Edited Δεκέμβριος 1 , 2012 by akius
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 (edited) Πλέον τα φορολογικά αποτελούν το 30% της μελέτης μιας άδειας. Προτείνω στο ΤΕΕ να προσθέσει μία καινούρια μελέτη στις απαιτούμενες για την έκδοση ΟΑ η οποία θα λέγεται "Υπολογισμός φορολογικών". Γιατί πλέον ο υπολογισμός των φορολογικών είναι μελέτη από μόνος του... Και μάλιστα πιο χρονοβόρα από τις άλλες. Κρίνω ότι μια τιμή 2000λ είναι λογική..... Edited Δεκέμβριος 1 , 2012 by strudel7878 7
kioanni Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Μας θίγεις τα προσωπικά δεδομένα. Πρόσεχε! Ναι, οκ, συγνώμη ειλικρινά, έχεις δίκιο! Εικασία έκανα, δεν έπρεπε, my bad...!
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Ρε Ιάσονα, ξαναστείλε το συμφωνητικό που άρεσε τόσο πολύ στον Inzaghi να το δω κι εγώ. Παραθέτω κι εγώ το συμφωνητικό που χρησιμοποίησα για δύο άδειες τον Οκτώβριο. Έχει στοιχεία από αυτό που δίνει η 4Μ στο πρόγραμμα υπολογισμού αμοιβών και έβαλα κάποια δικά μου. Ο ένας εκ των δύο πελατών (συνάδελφος) μου είπε: ¨Υπερβάλεις...., τι είναι αυτά που βάζεις να υπογράψουμε....¨ Συμφωνητικό για Οικοδομική Άδεια σε michanikos.doc
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Ρε Ιάσονα, ξαναστείλε το συμφωνητικό που άρεσε τόσο πολύ στον Inzaghi να το δω κι εγώ. Θα το βρεις εδώ: http://www.michanikos.gr/files/file/84-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%BD401411/
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Χρειάζεται να πάω κάποιο συμφωνητικό σε ΚΕΠ για γνήσιο υπογραφής και να το καταθέσω και στο ΤΕΕ? Όχι, η σύμβαση με τον πελάτη δεν θέλει γνήσιο υπογραφής.
TomA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Κανονικά δεν έχουν καταργηθεί οι νόμιμες και πρέπει να πληρώνουμε μόνο ΤΣΜΕΔΕ και μάλιστα βάσει συμφωνηθείσας? ΤΣΜΕΔΕ & ΕΜΠ επί της νόμιμης για όλες τις εργασίες που περνάν από το σύστημα του Τ.Ε.Ε. (δηλαδή και ενεργειακής επιθεώρησης)
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 εγω ΟΛΑ τα συμφωνητικα απλη υπογραφη εγω και ιδιοκτητης!!! σε κατι αδειες πηγα εμ νομιμες γιατι ΜΟΝΟ εκει θελει να πας σε ΚΕΠ για γνησιο υπογραφης!! αν πω σε καποιον οτι για ΠΕΑ θα πρεπει να τον τρεχω και σε ΚΕΠ θα μου αντε και @@@ τελικα θα κοιμαμαι ησυχος για εναν πελατη πουχω που κοβω νομιμη και του κανω εκπτωση με τον παλιο τροπο!! Αναφέρεται πουθενά στην νομοθεσία ότι χρειάζεται να πας σε ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής για τις άδειες?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα