m_chalm Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (edited) Στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ ανεβάζετε τα Ιδιωτικά Συμφωνητικά με τους πελάτες? (ζητώ συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί το ερώτημά μου) Edited Σεπτέμβριος 6 , 2013 by m_chalm
χαιδω Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ ανεβάζετε τα Ιδιωτικά Συμφωνητικά με τους πελάτες? (ζητώ συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί το ερώτημά μου) ναι έχω ανεβάσει όλα για το 2012, έχω το 2013 αλλά δεν είναι πολλά.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δεν έχω ανεβάσει τίποτα. Δεν υπάρχει νομική υποχρέωση παρά μόνο ένα μπακαλόχαρτο του ΤΕΕ 1
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Και εγώ τίποτα ούτε πρόκειται μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα. 1
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (edited) ουτε συμφωνητικο....ουτε τιποτα.... το τεε περνει οτι αντιστοιχα μου παρεχει ....Τ Ι Π Ο Τ Α Edited Σεπτέμβριος 6 , 2013 by akius 2
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ξέχασες το "με μπόλικο ΚΑΘΟΛΟΥ" !
spy1551 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Το ΤΕΕ διόρθωσε το θέμα με την ΕΤΑ ή παίρνει ακόμη 118 αντί για 112,50;
Μέρσα Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 καλησπερα, γνωριζει καποιος οταν υπαρχει συνεργασια δυο η περισσοτερων μηχανικων πως γινεται η διαδικασια; 1) αναλαμβανει ο ενας απο ολους να καταχωρησει τα στοιχεια και μετα απλα εμφανιζεται και στους υπολοιπους; 2) το ποσοστο της αμοιβης του καθενος φαινεται μονο στη διαχειριση εργασιων; 3) στο τελος ο καθενας κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων το ποσοστο που εχει σημειωθει στις εργασιες επι την αμοιβη που οριζουμε στο συστημα; η μπαινει καπου αλλου διαφορετικη αμοιβη για τον καθενα; ευχαριστω!
mitsaina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Μερσα, με βάση αυτά που έχω κάνει εγω μερικές φορές στο παρελθόν: 1) και 2) ναι 3) στην ομάδα έργου βάζει ο καθένας την συμφωνηθείσα αμοιβή και κόβει την ανάλογη ΑΠΥ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα