Flori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2018 ο ουδέτερος στην εγκατάσταση είναι γκρι άπλα στην φώτο είναι μπλε γιατί έκανα εγώ δοκιμές και έμεινε το χρώμα μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2018 51 λεπτά πριν, VirusX2 said: επίσης βγάλε έναν διακόπτη από τα φώτα και δες τι καλώδια πάνε πίσω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2018 Τα καλώδια στο Μπουφόν είναι μαυρα,άνοιξα 3 μπουτόν και τα 3 είχαν μαύρα καλώδια. Με έναν συνάδελφο που μίλησα μου είπε ότι παλια έδειναν φάση στο μπουτόν για εντολή . Παίζει κάτι τετοιο? Και να είχα το ίδιο καλώδιο για εντολή και επιστροφη. Δεν ξέρω παιδιά ,με έχει μπερδέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2018 Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ Τελικά τη βρήκα τη λύση Δουλεύει το σύστημα και με ένα καλώδιο εντολής και επιστροφής Ολα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2018 1-Wire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xrhstos Grampovas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2021 Πώς το έκανες να δουλέψει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα