Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δεν θυμάμαι να υπήρχε παλιά σαφή αναφορά σε νόμο όπως και τώρα.. Και προσωπικά, ποτέ δεν μου ζήτησαν κάτι από τους έτερους συνιδιοκτήτες σε κάθετη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spsonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 (edited) Σε υπο εγκριση δομησης μελετη προσθηκης ανακατασκευαζομενου οροφου μου ζητησαν εκριση αρχιτεκτονικης μελετης απο την πρωην ΕΠΑΕ. Μου τα λενε σωστα απο την ΥΔΟΜ ή θα φαμε 2-3 μηνες ακομα για να βγαλουμε μια εγκριση? Edited Μάιος 16 , 2013 by spsonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
anton64 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Γιά την ουσία θα απαντήσουν ισως πιό ειδικοί, αλλά διαδικαστικά η έγκριση του ΣΑ δεν απαιτείται στην Εγκριση Δόμησης αλλά στην Αδεια Δόμησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
spsonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Anton64 συμφωνω μαζι σου κι εγω απορησα, γι αυτο και ρωτησα κι εδω μηπως εχει ξανατυχει κατι παρομοιο σε συναδελφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anton64 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Ο Νόμος άλλαξε εδώ και ένα χρόνο αλλά πολλές ΥΔΟΜ δεν το ξέρουν: Είναι το ΦΕΚ 99/Α/2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Σε υπο εγκριση δομησης μελετη προσθηκης ανακατασκευαζομενου οροφου μου ζητησαν εκριση αρχιτεκτονικης μελετης απο την πρωην ΕΠΑΕ. Μου τα λενε σωστα απο την ΥΔΟΜ ή θα φαμε 2-3 μηνες ακομα για να βγαλουμε μια εγκριση? Σωστα στα λενε. Προφανως εισαι σε περιοχη με ειδικους ορους δομησης ή κτισμα προ '60 ή προσφυγικα κλπ κλπ περιπτωσεις Παντως μην ανησυχεις. Υποχρεωτικα γινεται 1-2 φορες τον μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spsonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Ναι ειναι κτισμα προ 55. Ευχαριστω tzeno&anton64! Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Δεν ξέρω που να θέσω την ερώτηση και την παραθέτω εδώ: Μου είπε η πολεοδομία οτι στον φάκελο της άδεια δόμησης χρειάζεται να κάνω μια αίτηση στη ΔΕΗ και να μου το υπογράψουν απο την ΔΕΗ οτι δεν περνούν ρεύματα υψηλης τάσης. Που μπορώ να βρω αυτήν την αίτηση; υπάρχει καπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Απο που προκυπτει παλι αυτο? Να δω τι αλλο θα ζητησουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Χαϊδω Δες λίγο στις προδιαγραφές Τ.Δ εκεί ο μηχανικός από μόνος του δηλώνει σ' αυτό (τ.δ), αν περνά ρεύμα υψηλής τάσης (Ρεύμα υψηλής τάσης είναι τα τρία καλώδια ΔΕΗ σε οριζόντια διάταξη πανω σε κολώνα ή σε πυλώνες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα