architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Να ρωτήσω κάτι... Εάν σε αυθαίρετο πας και με τακτοποίηση (τα μη σύννομα κομμάτια) και με άδεια (τα σύννομα κομμάτια), τότε το πρόστιμο της τακτοποίησης θα πρέπει να εξοφληθεί ΟΛΟ ή μόνο το 30%, ώστε να προχωρήσουμε σε έκδοση άδειας? Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Θα πρέπει να εξοφληθεί όλο το πρόστιμο. Το λέει η Εγκ. 1/2012, μου φαίνεται. Το 30% πέρασε μόνο για τις μεταβιβάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Μμμμ.... ναι κατά 99% έχεις δίκαιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 (edited) Η εγκύκλιος 1/2012 είναι προγενέστερη του 30%.... Δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν το έχω μπροστά μου τώρα... αλλά νομίζω ότι το 30% περιλαμβάνει ΚΑΙ διοικητικές πράξεις (π.χ. έκδοση αδείας)... ρίξτε μια ματιά μήπως κάνω λάθος.... Edited Ιανουάριος 9 , 2013 by Kapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Ρε γ@μώτο... δεν μπορώ να βρω το αρχείο που ανέβασε το ΥΠΕΚΑ για το 30%... το έχει κανένας πρόχειρο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 (edited) Εγώ ξέρω ότι ισχύει αυτό (αρ.14) : 2012-12-05 fek237A.pdf Edited Ιανουάριος 9 , 2013 by sagiasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 (edited) Βρήκα αυτό: =2178&language=el-GR"]http://ypeka.gr/Default.aspx?tabid=389&sni[524]=2178&language=el-GR Edited Ιανουάριος 9 , 2013 by architect_duth Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Προφανώς, πρόκειται για τις νέες αλλαγές στον νόμο...... καλορίζικες να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 συναδελφοι, εχω περιπτωση κατοικιας 90 τ.μ που δεν εχει αδεια οικοδομης. προσανατολιζομαι να βγαλω αδεια νομιμοποιησης. πληρωνω λοιπον το παραβολο 1000 ευρω και συνεχιζω στην αδεια. 1. στο αρθρο 26 τι γινεται με την ημερομηνια παρατασης για αδεια με βαση το αρθρο 22 ?ισχυει εκει το 31/5/2013.?γιατι στα φεκ που βγαζουν για τις παρατασεις αναφερονται μονο στο αρθρο 24. σε προηγουμενη αναρτηση συναδελφος το ανεφερε οτι του ειπαν στην πολεοδομια. 2. τελικα για αδεια νομιμοποιησης κανω αποτυπωση αρχιτεκτονικων, αποτυπωση στατικων ?απαιτειται και μελετη στατικης επαρκειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 1. Αν το δέχεται η πολεοδομία σου τότε προχώρα 2. Το τι ακριβώς θέλει η άδεια αυτή θα είναι η δεύτερη ερώτησή σου στην πολεοδομία σου.Μόνο έτσι θα μάθεις τι πραγματικά πρέπει να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα