johnblac27 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 (edited) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΕΝΑΚ ΚΑΙ ΗΜ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΚΑΤΟΙΚΙΑ) ΜΕ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ 2.1.8. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΓΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΥΠΟ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2.1.9 ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΧΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ! Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής. miltos Edited Φεβρουάριος 15 , 2012 by miltos
mechpanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Όχι, ανομοιογενείς στρώσεις χρησιμοποιείς όταν έχεις διαφορετικά υλικά που παρουσιάζουν ασυνέχειες στην δομή τους στην υπό εξέταση τομή... Για τα ίδια υλικά αλλά διαφορετικά πάχη γιατί να πας με ανομοιογενείς στρώσεις; Άρα ίδιο λ - προσθέτεις τα πάχη και βγάζεις ενιαίο R! Αν όμως έχεις 2 ή περισσότερα υλικά που παρουσιάζουν ασυνέχειες μεταξύ τους κατά την κάθετη κυρίως διεύθυνση στην κατεύθυνση της μετάδοσης της θερμότητος, (ακόμα και αέρα) τότε πας με την μέθοδο των ανομοιογενών στρώσεων για να υπολογίσεις το ισοδύναμο R της υπό εξέταση τομής, σαν σύνολο. Τώρα για την στέγη συγκεκριμένα, δεν έχω υπόψη μου άμεσα ποιον τύπο πρέπει να χρησιμοποιήσεις.
johnblac27 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Σόρρυ για τα κεφαλαία. Τελικά κατέληξα ότι την τοιχοποιία θα την πάρω σαν σύνθετο δομικό στοιχείο, και αντίστοιχα τη στέγη με ανομοιογενείς στρώσεις λόγω ασυνέχειαςσ του αέρα. (διαφορετικό κενό).
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Έχει κανείς κάποιο παράδειγμα δομικού στοιχείου με ανομοιογενείς στρώσεις των υλικών, ώστε να ανεβάσει καμιά εικόνα ή σκαρίφημα;
slygnos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Καλησπερα, τι U μπορω να παρω για μια επιθεωρηση σε καταστημα με πανελο(οι τοιχοι εννοω ) κατασκευασμενο δλδ ως εξης μεταλλικη επιφανεια , 5 ποντους μονωση, και παλι μεταλλικη επιφανεια? κατασκευασμενο το 2005, δε μπορω να βρω μελετη θερμομονωσης ευχαριστω
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Πάρε τα λ από την ΤΟΤΕΕ 20701-2/2010 και Ri, Ra όπως πρέπει. Σε λάθος νήμα ποστάρησες. Απλό-πάναπλο δομικό δομικό στοιχείο έχεις ομοιγενές. Τι δουλειά έχει εδώ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα