giaouts Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2012 Γεια σας , γνωριζει καποιος ποιες ειναι οι πρωτες υλες για παραγωγη μπρικετας πελλετ ??? για παραδειγμα : 10 κιλα ροκανιδι ανακατεμα σε νερο στο οποιο θα εχουμε βαλει και μισο κιλο καποιο υγρο για να σφιζει . χρειαζεται καποιο ειδικο υγρο ?
Guest Ferari Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 (edited) Στην παρακάτω ενότητα θα βρεις βίντεο που έχω δημοσιεύσει και που δείχνουν τον τρόπο παραγωγής μπριγκέτας pellets . http://www.michaniko...82/page__st__50 Edited Φεβρουάριος 16 , 2012 by miltos
giaouts Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 φιλε μου δεν θελω πελλετ ''μικρο'' θελω ΜΡΙΚΕΤΑ πελλετ : βασικα θελω να μαθω βασικα τα υλικα για τον πολτο και αν υπαρχει καποιο ειδικο υγρο για να μενει συμπαγη η μπρικετα ευχαριστω
mixanologos.sk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..... ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ PELLET ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET , ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ...... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ........ Καλησπέρα κύριε συνάδελφε! Ρίξε μια ματιά στους κανόνες συμμετοχής ώστε να δεις τα πλαίσια στα οποία κινούμαστε. Δε γράφουμε με κεφαλαία και επιλέγουμε το κατάλληλο θέμα ώστε να αναρτήσουμε το ερώτημά μας. miltos Edited Μάρτιος 3 , 2012 by miltos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα