Didonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 (edited) .....ισχύουν οι τιμές που βλέω στην autodesk? κάτι χιλιάδες ευρώ ειδικά για το 3d studio max design δεν παίζει κάτι τέτοιο! ναι αυτές είναι οι τιμές. Έχουν και τιμές με χρήση ανά μήνα. Εναλλακτικά δες κι εδώ Autocad : Εναλλακτικές λύσεις δωρεάν ή με μικρό κόστος ή κάνε αναζήτηση στο φόρουμ. Edited Φεβρουάριος 27 , 2017 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Ok.Ειναι πολύ ακριβά πάντως και ειδικά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τα έργα που να σε καλύπτουν...Τα δύο αυτά προγράμματα θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spsonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2017 Στο autocad architecture υπαρχει η δυνατοτητα αυτοματων τομων και οψεων οπως στο cadware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Ναί. επίσης μπορείς να επιλέξεις ποια αντικείμενα θέλεις να εμφανίζονται σε κάθε τομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spsonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 Ναί. επίσης μπορείς να επιλέξεις ποια αντικείμενα θέλεις να εμφανίζονται σε κάθε τομή. Ευχαριστώ! Θα παρω το βιβλιο αρχικα να δω τι διαφορες εχει με το autocad και μετα θα αποφασισω. Μεγαλωσαμε τωρα για να μαθαινουμε αλλα προγραμματα απο την αρχη, δεν υπαρχει και χρονος Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavatis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2018 (edited) καλησπέρα. έχω μια ειδική σχεδιαστική ερώτηση για το πρόγραμμα. έχω κάνει το ανάγλυφο του εδάφους, έχω κόψει σε ένα τμήμα το έδαφος για υπόγειο κάνοντας χρήση της εντολής Boolean-substract. τώρα επειδή το περίγραμμα του υπογείου έχει αλλάξει θέση και σχήμα θέλω να το επανασχεδιάσω. πως θα επαναφέρω το έδαφος στην αρχική του κατάσταση? υπάρχει τρόπος να 'γεμίσω' ξανά το κενό ή πρέπει να διαγράψω όλο το έδαφος και το ξαναδημιουργήσω εξ αρχής από τις ισουψείς? Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα... Edited Μάρτιος 4 , 2018 by anavatis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα