ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Το έκανα στην Alpha bank χωρίς κανένα πρόβλημα (πάνω από 15 δόσεις)!!!!
Konstantinos_0711 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 (edited) Χαρά που θα έκαναν όσοι περίμεναν στην ουρά πίσω από σένα... Edited Δεκέμβριος 6 , 2012 by Manolis gon
stek Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Εμένα πάντως σήμερα στην Πειραιώς, δεν το δεχόταν το σύστημα. Πληρώθηκε η πρώτη και τις υπόλοιπες δεν τις δεχόταν. Παρεμπιπτόντως, όλες οι ισόποσες δόσεις, έχουν τον ίδιο κωδικό πληρωμής.
antnatal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 πριν μερικούς μήνες Πειραιώς δεν το έπερνε το σύστημα, πήγα στην Εθνικη για να κάνω τη δουλειά μου.
vkoumoul Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 (edited) Εγώ πάλι έκανα αίτηση μεσω του συστήματος και μου το γύρισαν σε εφαπαξ καταβολή. με εκπτωση Edited Δεκέμβριος 6 , 2012 by vkoumoul
antnatal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 (edited) είχες πληρώσει καμία δόση??? Edited Δεκέμβριος 6 , 2012 by Manolis gon
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Αν είχε πληρώσει δεν θα γύρναγε σε εφάπαξ με έκπτωση!
ssouanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 επίσης πρέπει να γίνει μέσα στο διάστημα που ορίζει ο νόμος για το εφάπαξ, ήτοι 1 μήνας από την επιλογή του σχήματος πληρωμών.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Σωστό! Αλλά μην είσαι ποτέ σίγουρος με το "μπάχαλο" των ημερομηνιών του ΤΕΕ...
robin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 εχω περίπτωση που θέλει να πληρωσει το 30% του προστίμου μέχρι τις 31 Ιαν... επειδή δεν έχει υπάρχει ακόμα σαν επιλογή πληρωμής, σκέφτηκα να πληρώσει με δόσεις μέχρι να συμπληρώσει το 30%....και ισως ως τότε το σύστημα δίνει την έκπτωση...τι πιστεύετε;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα