giaouts Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 σε περιπτωση που θες να βαλεις φωτοβολταικα σε στεγη ειναι υποχρεωτικο στην καταναλωση του σπιτιου σου να εχεις 3φασικο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregmav Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2012 Όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Όχι. Αλλά είναι απαραίτητη η κατασκευή διάταξης, με μπαροκιβώτιο και αλλαγή τροφοδοτικής γραμμής στύλος μπαροκιβώτιο με 4*6τχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 στην Κρήτη δεν είναι ούτε αυτό απαραίτητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiche Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Και ένας ΔΕΗτζής έκανε την σύνδεση του Φ/Β του χωρίς inverters!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 (edited) @ jsk Μα, ότι ισχύει για όλη την Ελλάδα ισχύει και για τη Κρήτη, 1 ΔΕΗ έχουμε....... @aiche +1 Επειδή με έκανες να γελάσω Edited Φεβρουάριος 18 , 2012 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 υπαρχουν και φωτογραφίες, έχουμε 2 έργα κάτω και τα 2 μονοφασικό στο σπίτι και 10ρι Φ/Β με 3Φ παροχή η ΔΕΗ έχει κατεβάσει ανεξάρτητο καλώδιο χωρίς κατανεμητή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourgi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 (edited) εγώ έχω κάνει εγκατάσταση στον έβρο κατ' υπόδειξιν της ΔΕΗ χωρίς μπαροκιβώτιο ενδιάμεσα. τριφασικό-μονοφασικό κατευθειαν. άραγες μία ΔΕΗ έχουμε ; :-) Edited Φεβρουάριος 20 , 2012 by gourgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
billlllll Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Εγώ με δύο μονοφασικές παροχές για οικιακούς καταναλωτές +1 μονοφασική για Φ/Β κακώς παραξενεύτηκα που δεν μου έδωσαν μπαροκιβώτιο ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα