tsivma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 καλησπέρα δεν μπορω να μπώ από το πρωί , ούτε IE ούτε firefox... σε 2 pc,... ενω μπάινω κανονικά στις δηλώσεις αυθαιρέτων...
tsivma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 ούτε... κάτι παίζει εχουν κάνει βλακεια...
tsivma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Most likely causes: The website is under maintenance. The website has a programming error. εχουν κανει βλακεια...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 (edited) Πριν από λίγο με mozila, no problem Edited Μάρτιος 5 , 2012 by Faethon11
kospan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 καλησπέρα.έχω και γω το ίδιο πρόβλημα...πριν από λίγο δοκίμασα.με chrome.το πρωί δεν μπορούσα να μπω ούτε στα αυθαίρετα.
e_veneti Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 καλησπέρα...εγώ απο το πρωί είχα προβλήματα....με πετουσε έξω...απο το 4 και μετά δεν μπορούσα να μπώ! ούτε από mozilla ούτε από google chrome....
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Κι εγω μια απο τα ιδια.... Με Mozilla μου φτανει μεχρι το σημειο που βαζω username & password αλλα κολλαει εκει, ενω με Chrome δεν φτανω ουτε σε αυτο το βημα... Καποιο προβλημα θα υπαρχει...
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Το πρωί μεταξύ 11-2 δεν έμπαινε με τίποτα στις αμοιβές, ενώ κατά διαστήματα έμπαινε στα αυθαίρετα. Τους πήρα και τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωσε κανένας. Τελικά κατά τις 2+ μπόρεσα και μπήκα στις αμοιβές.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Κανονικά παίζουν όλα.....με ΙΕ. 23.38
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα