Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Φίλε panos υπάρχει η σχετική εγκύκλιος στα downloads που εμπεριέχει το σχήμα σου Είναι η Εγκύκλιος 113 26-5-1986 σελ.5 και επεξηγηματικό σχήμα 7-9 που μας ενημέρωσε ο jgiannelis
panos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 α οκ δεν το γνώριζα, ίσως το σβήσω αργότερα.
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 μη το σβήσεις ούτε εγώ το ήξερα και βλέπεις είναι ένα θέμα πολύ δημοφιλές
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Φίλε και συνονόματε adadim Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με την υπάλληλο μου επιβεβαίωσε πως το φανάρι δεν μετρά στη δόμηση. Μου ανέφερε ότι μέχρι την Παρασκευή θα μου δώσει κάποιο έγγραφο. Σε αναμονή θα σε κρατήσω πάλι δυστυχώς ...
adadim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Συνονόματοι είμαστε , αλλά με μια μικρή διαφορά στο φύλο . Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε !!! Βρες το εσύ με το καλό και θα το χρησιμοποιούμε (και εγώ και άλλα μέλη που δεν το γνώριζαν) από δω και πέρα σε όλες τις άδειες .
dkollia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Καλησπέρα. Είμαι νέα μηχανικός και έχω μια προσθηκη α οροφου σε υπάρχον παλαιό ισόγειο(120τ.μ.).Δημιουργώ στο ισόγειο κλιμακοστάσιο(20τ.μ.),κολλητά με το παλιό κτίριο.Ο α όροφοσ είναι 200τ.μ. Προφανώς η πυλωτή(80 τ.μ.) δε μετρά (0,50*120<80τ.μ.)ε? Το κλιμακοστάσιο ισογείου ομοίωσ δε θα μετρήσει στη δόμηση? Ευχαριστώ πολύ.
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Αν κατάλαβα καλά, έχεις ισόγειο 200μ² από τα οποία τα 120μ² είναι κατοικία, 20μ² είναι κλιμακοστάσιο και τα υπόλοιπα 60μ² ελεύθερος χώρος. Σε αυτή την περίπτωση, το κλιμακοστάσιο μετράει στην δόμηση αλλά δεν έχεις pilotis (διότι τα 60μ² είναι λιγότερα από τα 100μ²=50%χ200μ²) και πρέπει να δεις αν πληρείς τις προυποθέσεις ημιυπαίθριων χώρων ώστε να μην μετρήσει στην δόμηση ο υπόλοιπος ελεύθερος χώρος. Θα ήταν pilotis αν το κτίριο ήταν αυτόνομο και όχι προσθήκη στο υπάρχον.
Todesritter Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Γεια χαρά.Είμαι νέος στην παρέα. Έχω περάσει μελέτες με όλα τα παραπάνω όσον αφορά τη σκάλα, αφαιρώντας τα τεταρτημόρια, την τρύπα στον τελευταίο όροφο και τα πέραν των 90 cm πλάτους σε σκάλα μικρότερη των Η>9 μ. Γεια χαρά. Γράφεις για σκάλα με ύψος μικρότερο από 9 μέτρα. Αυτό που το έχεις διαβάσει? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Έχω Πυλωτή και τρείς ορόφους, και δεν έχω απόληξη κλιμακοστασίου. Το ύψος του δαπέδου του 4ου ορόφου είναι 8,50μ. < 9,00μ. Μπορώ να βγάλω άδεια με πλάτος σκάλας 0,90μ.? Αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό να με παραπέμψει σε σχετική νομοθεσία. Υπάρχει παλαιότερη δημοσίευση με θέμα πλάτος σκάλας. Παρακαλώ οι ερωτήσεις να γίνονται εκεί που πρέπει - για καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότερη λειτουργία του φόρουμ. ss_sk
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Έχω ένα υπόγειο το οποίο επικοινωνεί με το ισόγειο μέσω εσωτερικής σκάλας. Στο υπόγειο που είναι 270 τ.μ.έχω ένα χώρο κύριας χρήσης 40 τ.μ., ο οποίος φυσιολογικά προσμετρά στη δόμηση. Η σκάλα που οδηγεί σε αυτόν τον χώρο που είναι κύριας χρήσης βρίσκεται όμως στο υπόγειο προσμετρά στη δόμηση;
anka Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Μετράει μία φορά (όχι και στο υπόγειο και στο ισόγειο).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα