gg128 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Καλημέρα. Έχει κάποιος ενα τυπικό σχέδιο βόθρου? Μου το ζητάει η πολεοδομία Πόρο. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Καλώς ήλθες στο φόρουμ. Συμπλήρωσε την ειδικότητα και το επάγγελμα στο προφίλ σου. Τα στατικά ενός βόθρου δεν διαφέρουν από εκείνα οιασδήποτε άλλης δεξαμενής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Θα μπουν έτοιμα "δαχτυλίδια"? (απορροφητικός) Ή θα κάνεις σηπτική-απορροφητική δεξαμενή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gg128 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Για σηπτική αρχικά το είχαμε σχεδιάσει, αλλα μάλλον με έτοιμα δαχτυλίδια θα το προχωρήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Απορροφητικός τι στατική μελέτη θέλει; Από το καπάκι; Καψόνι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Φίλε μου δες λίγο στα downloads ανέβασα μια Κάτοψη και μια Τομή Σηπτικού Βόθρου αν σε καλύπτει... Είναι απο μια πρόσφατη μελέτη μου... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 (edited) Το ανέβασα και σε .dwg για να είναι εύκολα επεξεργάσιμο απ τους συναδέλφους, μιας και βλέπω πως έχει αρκετά downloads, αλλά και γιατί το .pdf σχέδιο που είχα ανεβάσει ΔΕΝ μου είχε αποτυπώσει σωστά τους οπλισμούς και τις διαστάσεις.... Edited Φεβρουάριος 22 , 2012 by LEO 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα