sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 σπιτι με αδεια 100 τ.μ. αυθαιρεσιες (προσθηκες και καποια τμηματα του νομιμου κτιριου με αλλαγη χρησης) 80 τ.μ στους χωρους επιλεγω κατοικια 40<x<150 και βαζω 80 τ.μ? ή βαζουμε μονο τα αυθαιρετα τμ στην κατηγορια των συνολικων? δλδ 80τμ στην κατοικια >150 τμ?
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Μικρό το κακό ότι και να διαλέξεις
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Πόσο αλλάζει ο προϋπολογισμός;
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Κάποια απάντηση για αυτό ? Στις αμοιβές του 4014 όταν έχουμε αποτύπωση από προσθήκη αυθαίρετων τ.μ. σε ένα διαμέρισμα, επιλέγουμε την κατηγορία χώρων (<40 , 40 - 150, >150 κ.τ.λ. ) με βάση τα τ.μ. των αυθαίρετων χώρων ή με βάση το τελικό εμβαδόν που προκύπτει ?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 nik Με αυτό το μπάχαλο (αμοιβών -ΤΕΕ -κλπ) που υπάρχει, πάντα επιλέγω το πιο φθηνό
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Και εγώ βάζω το εμβαδό που τακτοποιώ και αποτυπώνω σε χαρτί.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Κι εγώ βάζω ακριβώς αυτό που ρυθμίζω...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να βάλεις ακριβώς αυτό που ρυθμίζεις Π.χ τι βάζετε όταν έχετε να ρυθμίσετε κατασκευή νέου Η/Χ που υπερβαίνει το ποσοστό των Η/Χ ή σε υπόστεγους χώρους; ή υπόγειο σε διώροφη οικ του 1970 που έγινε κατοικία; ή σε αυθ προσθήκη β' ορόφου του 1984 σε διώροφη οικοδομή με ισόγειο κατάστημα και α' όροφο ή σε αυθαίρετη άλλη οικοδομή σε απόσταση από άλλη υπάρχουσα κτλ Δηλ περιπτώσεις που συζητήσαμε ήδη σε άλλα σχετικά με τις αμοιβές θέματα;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 ΚΑΝΑ Στον ΗΧ σαν ΗΧ όλο το εμβαδό. Για την αμοιβή δεν παίζει ρόλο το ποσοστό. Στο υπόγειο που έγινε κατοικία δεν έχεις αποτύπωση Στο υπόστεγο χώρο είτε με τον αναλυτικό του είτε σαν υπόστεγο ή Η/Χ ή parking ή τι είναι τέλος πάντων Τα υπόλοιπα δεν τα καταλαβαίνω.... είμαι και κουρασμένος...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Faethon θέλω να πω ότι με τόσες αντιφάσεις και ασάφειες που υπάρχουν στα θέματα αμοιβών μηχανικών, είναι φυσικό να γίνονται και λάθη (από μέρους μας) και επειδή οι αμοιβές των δηλώσεων του 4014 δεν πρόκειται ποτέ να ελεγχθούν από κάποιον, όπως συμβαίνει με τις αμοιβές μας που αφορούν εκδόσεις αδειών δόμησης, δεν θα χαλάσει ο κόσμος να τυχόν οι αμοιβές των αυθαιρέτων δηλωθούν κάπως ανορθόδοξα..ή κάπως μπακαλίστικα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα