ntemhs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Επειδή δεν είμαι απολύτος σίγουρος για την διαδικασία αυθαίρετης κατασκευής εντός παραδοσιακού οικισμού θα ήθελα κάποιες γνώμες. Πρέπει να ρυθμίσω αυθαίρετο εντός οικισμού σε παραδοσιακό οικισμό που έχει κατασκευαστεί μετά την κήρυξη του οικισμού ως παραδοσιακού, δεν έχω όμως καταλάβει ποια θα είναι η διαδικασία, δηλαδή θα κάνω την διαδικασία μέσω τεε, θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης τα 500 ευρώ και μετά θα κάνω αίτηση στην ειδική επιτροπή της πολεοδομίας ή θα πρέπει πρώτα να κάνω την αίτηση στην πολεοδομία να εγκριθεί (αν εγκριθεί) και έπειτα να κάνω την διαδικασία στο τεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Παράβολο και μετά η επιτροπή Link to comment Share on other sites More sharing options...
vavvas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2012 Μήπως γνωρίζεις κανεις, ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουμε στην επιτροπή του αρθρου 24 παρ. 9 για την περιπτωση αυθαιρέτου εντος παραδοσιακού οικισμου (εως 2000 κατοικους); Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Μήπως γνωρίζεις κανεις, ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουμε στην επιτροπή του αρθρου 24 παρ. 9 για την περιπτωση αυθαιρέτου εντος παραδοσιακού οικισμου (εως 2000 κατοικους); Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι ακόμα, εκτός και αν κάνω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 εχει συσταθει πουθενα η επιτροπη δηλαδη? γιατι εγω που εχω τετοια θεματα, οπου και να ρωτησω με κοιτανε ολοι οι αστερες του δημοσιου με υφος φορεστ γκαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 (edited) Πρέπει να ρυθμίσω αυθαίρετο εντός οικισμού σε παραδοσιακό οικισμό που έχει κατασκευαστεί μετά την κήρυξη του οικισμού ως παραδοσιακού, δεν έχω όμως καταλάβει ποια θα είναι η διαδικασία, δηλαδή θα κάνω την διαδικασία μέσω τεε, θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης τα 500 ευρώ και μετά θα κάνω αίτηση στην ειδική επιτροπή της πολεοδομίας ή θα πρέπει πρώτα να κάνω την αίτηση στην πολεοδομία να εγκριθεί (αν εγκριθεί) και έπειτα να κάνω την διαδικασία στο τεε? Υποβάλεις δήλωση στο σύστημα , πληρώνεις παράβολο , υποβάλεις αίτημα στην επιτροπή του αρθ. 49 , παίρνεις γνωμοδότηση και εν συνεχεία ολοκληρώνεις την διαδικασία όταν ανοίξει το σύστημα. Εάν ο οικισμός σου είναι > 5.000 κατοίκους δεν πας στην επιτροπή. Προσοχή στο άρθρο 23 παρ. στστ . Δεν εντάσσονται παραδοσιακοί οικισμοί και οικιστικά σύνολα χαρακτηρισμένα ως ιστορικά διατηρητέα μνημεία. Μήπως γνωρίζεις κανεις, ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουμε στην επιτροπή του αρθρου 24 παρ. 9 για την περιπτωση αυθαιρέτου εντος παραδοσιακού οικισμου (εως 2000 κατοικους); Τα δικαιολογητικά είναι τα ανάλογα που υποβάλλονται για γνωμοδότηση στις ΕΠΑΕ Το θέμα συζητείται και εδώ http://www.michaniko...BF%CF%8D%CF%82/ Υ.Γ. Λέω άμα ..άμα λάχει και η επιτροπή γνωμοδοτήσει ότι το δηλωθέν αυθαίρετο δεν εντάσσεται μορφολογικά στον οικισμό και δεν υπάρχει τρόπος αποκατάστασης με επέμβαση στα μορφολογικά στοιχεία ..τότε τι γίνεται ? Βρίσκεται ο ιδιοκτήτης στην δυσάρεστη θέση : να μην μπορεί να συνεχίσει την διαδικασία τακτοποίησης και να του επιβάλλονται και τα πρόστιμα αυθαιρέτου. Α ρε Σηφουνάκη με το νόμο που σκαρφίστηκες Edited Φεβρουάριος 24 , 2012 by venezia Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 ........Λέω άμα ..άμα λάχει και η επιτροπή γνωμοδοτήσει ότι το δηλωθέν αυθαίρετο δεν εντάσσεται μορφολογικά στον οικισμό και δεν υπάρχει τρόπος αποκατάστασης με επέμβαση στα μορφολογικά στοιχεία ..τότε τι γίνεται ? Βρίσκεται ο ιδιοκτήτης στην δυσάρεστη θέση : να μην μπορεί να συνεχίσει την διαδικασία τακτοποίησης και να του επιβάλλονται και τα πρόστιμα αυθαιρέτου. Α ρε Σηφουνάκη με το νόμο που σκαρφίστηκες Καλημέρα! Μου έτυχε να έχω κάποιες αρνητικές αποφάσεις από την επιτροπή. Ξέρετε τι γίνετε παρακάτω με αυτά τα αυθαίρετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 αγνωστο.μαλλον τη πατησε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Του επιβάλλονται τα πρόστιμα του άρθρου 27 του Ν4014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneida Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Ξέρει κάποιος αν ισχύει ακόμα το παρακάτω; " "Προσοχή στο άρθρο 23 παρ. στστ . Δεν εντάσσονται παραδοσιακοί οικισμοί και οικιστικά σύνολα χαρακτηρισμένα ως ιστορικά διατηρητέα μνημεία." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα