yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Άλλος ένας που έστειλε fax και ακόμα τίποτα....συμφωνώ με ΙΑΣΟΝΑΣ, μαζική αποστολή fax με αιτιολογία το αυτονόητο...συμμόρφωση με το ΦΕΚ24Α/13-2-2012 Άρθρο 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Σιγά να μην ιδρώσει το αυτί τους. Κατά τα άλλα βγάζουν ανακοινώσεις "Ο αγώνας συνεχίζεται". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Κι ο δικός μου ...αγώνας συνεχίζεται! Πρωί - πρωί έστειλα άλλα 3 fax.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Ενημερώθηκε επιτέλους το σύστημα, πριν λίγο έβαλα δήλωση με δόσεις και μου έβγαλε 46 τον αριθμό. Δείτε: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Και πώς θα ενημερωθούν οι παλιές;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Συμπήρωσες την αίτηση εκείνη που είχαν βγάλει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolosg Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 επιτέλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Ενημερώθηκε επιτέλους το σύστημα, πριν λίγο έβαλα δήλωση με δόσεις και μου έβγαλε 46 τον αριθμό. terry έκανες καμία ενέργεια προς το ΤΕΕ ή στην έβγαλε αυτόματα το σύστημα? Με τις 3μηνες τι γίνεται? Όπως επίσης και με τις υφιστάμενες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 terry έκανες καμία ενέργεια προς το ΤΕΕ ή στην έβγαλε αυτόματα το σύστημα? o ilias είμαι και δεν έκανα καμία απολύτως ενέργεια, βγήκαν έτσι αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Συμπήρωσες την αίτηση εκείνη που είχαν βγάλει??? Μια βοήθεια;;; Ποιά αίτηση; Τί δεν θυμάμαι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα