ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Κι εγώ έστειλα σήμερα μια καινούργια με δόσεις και μου έβγαλε 46 δόσεις το σύστημα! Περιμένω όμως ακόμα για τις παλιές, καμία ενόχληση από ΤΕΕ αν κι έχω στείλει Fax.
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Μια βοήθεια;;; Ποιά αίτηση; Τί δεν θυμάμαι;;; Την ανέβασα ΕΔΩ JTB.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Με πήραν πριν λίγο από το ΤΕΕ σχετικά με τις παλιές που είναι σε 24 ή 36 δόσεις και θέλουμε να πάνε σε 48 και βεβαίως έχουμε κάνει αίτηση γι' αυτό. Μου είπαν ότι, είναι πάρα πολλές οι αιτήσεις, σταδιακά γυρίζουν όλες σε "Αρχική υποβολή" (να παρακολουθούμε το πότε θα γυρίσουν οι δικές μας) κι όταν γίνει, τις ξαναυποβάλλουμε και γίνονται 48 (δηλαδή, 46) οι δόσεις.
JTB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Ωραία...! Πάντως αν είναι έτσι ευέλικτη :grin: και η πλατφόρμα με τις άδειες αν και όταν ετοιμαστεί... ζήτω που καήκαμε!
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Την ανέβασα ΕΔΩ JTB. Έλα ρε ILIA !!! Ωραία, άρα για κάποιες που έχω ήδη σε 36 δόσεις, θα στείλω αίτηση για να μου τις ανοίξουν και να τις πάω σε 48. Βέβαια εγώ τις έχω σε 3μηνες δόσεις, ελπίζω να μην σημαίνει κάτι.
antnatal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (edited) Με πήραν πριν λίγο από το ΤΕΕ σχετικά με τις παλιές που είναι σε 24 ή 36 δόσεις και θέλουμε να πάνε σε 48 και βεβαίως έχουμε κάνει αίτηση γι' αυτό. Μου είπαν ότι, είναι πάρα πολλές οι αιτήσεις, σταδιακά γυρίζουν όλες σε "Αρχική υποβολή" (να παρακολουθούμε το πότε θα γυρίσουν οι δικές μας) κι όταν γίνει, τις ξαναυποβάλλουμε και γίνονται 48 (δηλαδή, 46) οι δόσεις. θα πάνε όλες στις 46 δόσεις ή μόνο αυτές για τις οποίες έχει γίνει αίτηση...??? και οι δόσεις που είναι πληρωμένες...??? σου ανέφεραν κάτι...??? Edited Μάρτιος 14 , 2012 by antnatal
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Ωραία, άρα για κάποιες που έχω ήδη σε 36 δόσεις, θα στείλω αίτηση για να μου τις ανοίξουν και να τις πάω σε 48. Βέβαια εγώ τις έχω σε 3μηνες δόσεις, ελπίζω να μην σημαίνει κάτι. Ακριβώς έτσι. Και τρίμηνες να τις έχεις δεν πειράζει, θα αυξηθεί ο εριθμός των τριμήνων.
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Το έστειλα... άντε να δούμε. Η πλάκα (μ@λ@κί@ δλδ) είναι ότι χθες κάθισα και εκτύπωσα όλες τις πληρωμές (12 στον αριθμό) για να τα έχει ο πελάτης "συμμαζεμένα" και "ξεκάθαρα". Ρε τι χαρτί πετάμε τελικά με όλα αυτά????
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Η πλάκα (μ@λ@κί@ δλδ) είναι ότι χθες κάθισα και εκτύπωσα όλες τις πληρωμές (12 στον αριθμό) .... Ρε τι χαρτί πετάμε τελικά με όλα αυτά???? Παρατήρησα πως οι δόσεις όλες εκτός από την τελευταία έχουν τον ίδιο κωδικό πληρωμής. Οπότε έδωσα στον πελάτη την λίστα και 2 κώδικούς πληρωμής. Με τον πρώτο κωδικό έχει πληρώσει δύο δόσεις και δεν χρειάστηκε να του τυπώσω 35 χαρτιά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα