DE GI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ συνάδελφε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
platik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Συνάδελφοι ΒΟΗΘΕΙΑ.... Θέλω να ρωτήσω σε περιπτώσεις που υπάρχει αναπηρία >80% και ο άνθρωπος έχει ήδη πληρώσει και εξοφλήσει όλο το πρόστιμο, τι γίνεται???? Θα επιστραφεί??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Δες τις σχετικές διευκρινίσεις εδώ: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/ayth/ Υπάρχει ελπίδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
platik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Συνάδελφε σε ευχαριστώ πολύ. Κάτι ακόμη... Πως θα ελέγξω αν η αναπηρία είναι κινητική? Το γράφει η βεβαίωση? Το γράφει η ιατρική γνωμάτευση? Τελικά θα γίνουμε και γιατροί???? Ήμαρτον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Δηλαδή περιλαμβάνονται μόνο οι τυφλοί και αυτοι που έχουν κινητικά προβλήματα και όχι όλοι όσοι έχουν γενικότερα αναπηρία >80% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Γιατρός δε θα γίνεις θα σου φέρει κάποια χαρτια που ήδη έχει και πιστοποιούν ότι έχει τόσο βαθμό αναπηρίας, είδος αναπηρίας. Άντε μη γίνουμε εμείς γιατροί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APSP Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Συνάδελφοι ΒΟΗΘΕΙΑ.... Θέλω να ρωτήσω σε περιπτώσεις που υπάρχει αναπηρία >80% και ο άνθρωπος έχει ήδη πληρώσει και εξοφλήσει όλο το πρόστιμο, τι γίνεται???? Θα επιστραφεί??? Στις διευκρινήσεις αυτές του ΤΕΕ δεν μπορεί κανείς να καταλάβει αν έχοντας εξοφλήσει το πρόστιμο Δες τις σχετικές διευκρινίσεις εδώ: http://portal.tee.gr...TEE/MyTEE/ayth/ Υπάρχει ελπίδα... Από τις διευκρινήσεις αυτές δεν υπάρχει ελπίδα νομίζω γι'αυτούς που έχουν ήδη εξοφλήσει το πρόστιμο ... Απλώς γι'αυτούς που τώρα θα υπαχθούν με ποσοτό 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Στη δικιά μου περίπτωση έχω τα χαρτιά του ΙΚΑ που αναφέρουν τετραπληγία της συζύγου του ιδιοκτήτη του αυθαίρετου, έχω την εντύπωση ότι θεωρείται κινητικό πρόβλημα νομίζω ε??? γνωρίζει κάποιος σίγουρα?? Επίσης, θέλω να ρωτήσω αν επιβεβαίωσε κάποιος ότι το εισόδημα του ζευγαριού δεν έχει σημασία για την υπαγωγή στην ειδική κατηγορία αυτή (άτομα με αναπηρία >80%), διότι έστειλα mail στο ΤΕΕ (στα τηλέφωνα δεν απαντούν) αλλά δε νομίζω να πάρω απάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Ρε που καταντήσαμε....!!!!!!!!! Με τους νεφροπαθείς τι γίνεται; είχα πελάτη ο οποίος μου είχε πει ότι τους θεωρούν 100% ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Σκλήρηνση κατά πλάκας; Είναι κινητική αναπηρία; Αν και θα στείλω τον αιτούντα να ρωτήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα