Dimi12 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Η έκπτωση ισχύει και γι'αυτούς που έχουν ποσοστό 80% ακριβώς? Στον Ν.4042 έτσι αφήνεται να εννοηθεί όμως στο πρόγραμμα του ΤΕΕ υπάρχει μόνο το σύμβολο της ανισότητας (>).
Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2012 Ο 4042 λέει από 80% και άνω οπότε ό,τι λέει ο νόμος. 80% ακριβώς, παίρνει την έκπτωση.
Dimi12 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Και εγώ αυτό πιστεύω αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρος για τίποτε... Ευχαριστώ για την απάντηση!
gmazanakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2012 Σε σχετική προφορική ερώτηση που έκανα στον πρόεδρο του ΤΕΕ δυτικής κρήτης μου απάντησε ότι αφού ο νόμος λέει από 80 τότε το μπορούμε να το λάβουμε υπόψην.
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Συνάδελφοι οι ειδικές συνθήκες πάνε για ανάπηρους 80% με κινητική αναπηρία ή τυφλούς ? Άλλη αναπηρία που είναι >80 % δεν υπάγεται σε αυτές ? Επίσης εάν πάω με κοινωνικό συντελεστή 0,5 για πάνω από 67% και έκπτωση 50%, έχω περίπτωση όπου γονιός φιλοξενεί παιδί ΑμεΑ με αναπηρία πάνω από 67%. Τα εισοδηματικά κριτήρια και το αν είναι κύρια και μοναδική κατοικία αφορούν το παιδί (το οποίο μπορεί να είναι ενήλικο δεν ξέρω λεπτομέρειες) ή τους γονιούς ? Λογικά δεν αφορούν αυτόν που κάνει τη δήλωση ?
stavros-a Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Συνάδελφοι, Έχω περίπτωση ιδιοκτήτη με αναπηρία 67%, που πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια και το αυθαίρετο προς τακτοποίηση ειναι η μόνη του κατοικία. Όταν κάνω υπολογισμό προστίμου όμως, είτε κάνω tick στο κουτάκι και διαλέξω την περιπτωσή μου είτε δεν κάνω, το πρόστιμο παραμένει το ίδιο. Έχει κανείς κάποια εξήγηση; Ευχαριστώ
sagiasd Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Δοκίμασε να τικάρεις το κουτάκι και στα ΦΚ...
manos_ir Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 ΤΕΛΙΚΑ .... ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ.... ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ! τέκνο με >80% αναπηρία .... η μάνα παίρνει στις τακτοποιήσεις της τον μειωτικό συντελεστή ? και δεν μιλάω μόνο για 1η κατοικία !
silvi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Σε ιδιοκτησία εξ'αδιαιρέτου ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών με ποσοστό 50% ιδιοκτησίας έχει βαριά αναπηρία >80%. Αναλαμβάνει αυτός την αίτηση με απλή συναίνεση του άλλου ιδιοκτήτη και γίνεται έκπτωση στο σύνολο του προστίμου ανεξάρτητα από το αν ο άλλος ιδιοκτήτης είναι υγειής?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Ναι, έτσι αναφέρεται στο νόμο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα