panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 εγω και τα περαιωμένα τα συμψηφίζω κανονικά, όπως προβλέπει ο Νόμος και όποιος έχει αμφιβολία να μιλήσει με τον δικηγόρο μου.
panos Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 και ευτυχώς εγω ο παράνομος δικαιώθηκα. πλέον δηλώνονται κανονικά.
kg8980 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Συνάδελφοι καλησπέρα... Είχα κάνει τακτοποίηση κάποιων αυθαιρεσιών σε ένα ακίνητο με τον 4014 και ο ιδιοκτήτης έχει πληρώσει ήδη όλο το ποσό του προστίμου εφάπαξ. Την δήλωση την έχω ακόμη σε προσωρινή υπαγωγή. Στο ίδιο ακίνητο, ακόμη παλιότερα, είχε γίνει τακτοποίηση (και περαίωση) μιας αλλαγής χρήσης με τον 3843 την οποία δεν είχα συμψηφίσει στη δήλωση του 4014 (παρότι το πρόστιμο με τον 4014 έβγαινε πολύ μικρότερο) γιατί ήταν ακόμη η περίοδος που ακόμη δεν ήταν σίγουρο τι γινόταν με τα περαιωμένα του 3843. Σε συνεννοήση τότε με τον ιδιοκτήτη είχαμε αφήσει εκτός της δήλωσης του 4014 και μια άλλη "αμφιλεγόμενη" μικρό-αυθαιρεσία με το σκεπτικό ότι θα την εντάξουμε όταν και αν υπάρξει δυνατότητα συμψηφισμού του περαιωμένου από τον 3843. Μπορώ να κάνω αυτόν τον συμψηφισμό τώρα παρότι έχει πληρωθεί εφάπαξ το πρόστιμο του 4014? δηλαδή θα εισάγω στο σύστημα τη νέα αυθαιρεσία, αυτήν που είχε τακτοποιηθεί με τον 3843 και θα κάνω εισαγωγή για συμψηφισμό του παλιότερου προστίμου? και μετά από όλα αυτά νέα υποβολή για να υπολογιστεί εκ νεόυ το πρόστιμο?
Kapa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Ναι... εφόσον είσαι σε προσωριή υπαγωγή μπορείς να το κάνεις...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (edited) Δοκίμασε όπως είναι τώρα να δείς αν δέχεται το σύστημα παλιά πρόστιμα μέσα στα αντίστοιχα κουτάκια στα πρόσθετα στοιχεία.Αν δέχεται τότε βουρ!! Εντιτ: Το δοκίμασα σε πληρωμένο εφάπαξ και λειτουργούν τα κουτάκια των παλαιοτέρων προστίμων, οπότε βουρ. Edited Ιούνιος 21 , 2012 by Manolis gon
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Βεβαίως και μπορείς να το κάνεις.... Μπορεί να έχει και επιστροφή ποσού ο ιδιοκτήτης....
kg8980 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Γιατί υπάρχει διαδικασία για επιστροφή ποσού?
kostavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Βεβαίως και μπορείς να το κάνεις.... Μπορεί να έχει και επιστροφή ποσού ο ιδιοκτήτης.... δηλαδη αν το ποσο που ειχε πληρωσει με 3843 ηταν μεγαλυτερο απο αυτο που προκυπτει με τον 4014 στον συμψηφισμο παιρνει και επιστροφη?
apostolosg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 δύσκολο το κόβω... μάλλον για αυτους που πληρώσανε παραπάνω λόγω αλλαγής του 4014(τιμή ζώνης εκτός σχεδίου) μακάρι να είναι για όλους μπάς και πάρουμε κανένα μπόνους!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα