katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 αλλιώς το αεροθερμο σκέτο τί κατηγορία είναι και γιατί?
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Αερόθερμο: τοπικό σύστημα με θερμοστάτη, άρα Β. Δεν χρειάζεται να το ξεμοντάρεις. Αστο εκεί spiliosa.
spiliosa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Οκ !!! Γλύτωσα την αγκαροδουλειά !!!!! Ευχαριστώ !!!
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Αερόθερμο: τοπικό σύστημα με θερμοστάτη, άρα Β. Δεν χρειάζεται να το ξεμοντάρεις. Αστο εκεί spiliosa. για αυτο το ρώτησα, αφού όλα είναι Β!
abso Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Έχω ένα σπίτι που έχει 2 κλιματιστικά στα 2 δωμάτια και κανένα άλλο σύστημα στους υπόλοιπους χώρους. 1) Για τους υπόλοιπους χώρους προσθέτω θεωρητικό σύστημα αναφοράς με λέβητα? 2) οι αυτοματισμοί αφού πρόσθεσα το θεωρητικό σύστημα γίνονται Δ? Η είναι Β λόγω κλιματιστικών?
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 1). Ναι και σταθμίζεις ανάλογα τους β.α δικτύου, τερματικών μονάδων και βοηθητικών συστημάτων. 2). Έλα μου ντε; Νομίζω πως σωστότερο είναι να πάρεις υπόψη σου τα ποσοστά συμμετοχής του εγκατεστημένου και του θεωρητικού κι ανάλογα να επιλέξεις κατηγορία αυτοματισμών. Α έχει κανείς κάποια άλλη άποψη, θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Προσωπικα θα το εβαζα Δ, δεδομενου οτι τα κλιματιστικα δεν καλυπτουν το συνολο του χωρου....
Greenick Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 2)Εγώ πάντα παίρνω το δυσμενέστερο,δλδ στην περίπτωσή σου το Δ,βασιζόμενος στη λογική της 2ης παραγράφου της ΤΟΤΕΕ-1 σελ 137.Νομίζω το είχα τσεκάρει και από κάπου αλλού αλλά δεν το βρίσκω τώρα...
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Εάν θεωρήσω ότι καλύπτονται οι περισσότεροι και βασικότεροι χώροι από τα κλιματιστικά, τότε Β, αλλιώς Δ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα