Barracuda Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Ορίζει ο νόμος καποια ελαχιστη επιφανεια για κατοικια, πχ. μπορω να βγαλω αδεια για 25 τ.μ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 γιατι να μην μπορεις? Τα Studios και τις trypes που φτιάχνουν και τις νοικιάζουν στους φοιτητες δεν νομίζω να είναι παράνομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Αυτονομη εννοω corsakias, ενα δωματιο 25 -30 τ.μ. μεσα σε ενα οικόπεδο, επειδη απο ΓΟΚ πασχω λεω μήπως εισαι υποχρεωμένος να τηρεις καποιες ελαχιστες διαστασεις για ανετη διαβιωση κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Barracuda ο Γ.Ο.Κ. δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο (τουλάχιστον εγώ δεν το έχω διαβάσει πουθενά), άρα μπορείς να βγάλεις άδεια για όσα m2 επιθυμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2008 Κάποτε ένας συνάδελφος αρχιτέκτονας είχε μιλήσει για 18τμ αλλά δεν ξέρω πού το είδε αυτό. Προσωπικά έχω δει διαμερίσματα σε οικοδομές με εμβαδόν μικρότερο των 18τμ των οποίων οι άδειες εκδόθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikarnaris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 χμμμ... Στα εκτός σχεδίου (εκτός ζώνης)?????? ψάχνω ώρα τώρα σε ΓΟΚ, forum, δομική ενημέρωση και δεν βρήκα κάτι πέρα από τη μέγιστη επιφάνεια οικοδομής (ΑΡΘΡΟΝ-6, ΠΔ/24-5-85). Επίσης μια ακόμα απορία : Εφόσον σύμφωνα με το άρθ. 25 του Ν. 1337/83 πρέπει να εγγράφεται κτίριο (ιδεατό στερεό) εμβαδού τουλάχιστον 50 τ.μ. και ελάχιστης πλευράς 5 μ, δεν καθορίζεται αυτόματα και η ελάχιστη επιφάνεια οικοδομής (5x10)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliekater Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Βασικά αυτός ο όρος υπάρχει ως ελάχιστο για να μπορείς να αδειοδωτηθείς ώστε να μπεις και να χτίσεις , αλλά έτσι που το θέτεις ... μπορεί ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikarnaris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 ναι όντως έτσι είναι, το ξέρω, αλλά δεν καθορίζει -έστω και πλαγίως- την ελάχιστη επιφάνεια οικοδομής εντός σχεδίου? Και άντε στα εντός, στα εκτός τι γίνεται? Το min είναι η αγρ. αποθήκη της παρ. 4 (Αρθρο 4, Π.Δ./24-5-85)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2009 ναι όντως έτσι είναι, το ξέρω, αλλά δεν καθορίζει -έστω και πλαγίως- την ελάχιστη επιφάνεια οικοδομής εντός σχεδίου? Ναι μπορεί να ορίζει την ελάχιστη επιφάνεια ενός ορόφου έτσι όπως λες, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το ότι ο όροφος μπορεί να χωριστεί σε διαμερίσματα π.χ. των 25 m2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα