Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Πώς μπορώ να έχω το περιοδικό του ΤΕΕ σε έντυπη μορφή; Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι δεν το λαμβάνω ούτε σε ηλεκτρονική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Δεν μπορείς! Μας "τελείωσε".... Περικοπές ..γαρ! Μόνο από την ιστοσελίδα του ΤΕΕ, κάνοντας "κλικ" ...στο πιάτο σας1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Καταργήθηκε εδώ και κανένα χρόνο για όλους το έντυπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Eκτύπωσε το !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Εκτυπώνω μόνο τα Άρθρα που με ενδιαφέρουν να έχω σε έντυπη μορφή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Απόρώ αν υπάρχει έστω κάτι ενδιαφέρον στο έντυπο (πως το λένε τελος πάντων) του ΤΕΕ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Μπα! εγώ θέλω να μου το εκτυπώνει και να μου το στέλνει το ΤΕΕ! Τι λιτότητα και κουραφέξαλα; Μήπως μειώθηκαν οι εισφορές του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Μετά τα κονέ με το ΥΠΕΚΑ απέκτησε περιβαλλοντική συνείδηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα