Leon_216 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μετατρέψω ένα γκαράζ σε μαραγκούδικο? Όπως καταλαβαίνω χρειάζεται μια άδεια αλλαγή χρήσης...μπορεί αυτό να γίνει αν έχω εξαντλήσει όλο το συντελεστή δόμησης που δικαιούμαι? Αν όχι, μπορώ με το νόμο 4014/2011 να πω ότι αιτούμαι να αλλάξω χρήση στο γκαράζ μου? ή πρέπει να πω ότι η αλλαγή χρήσης έγινε και καλά πιο παλιά? ο μηχανικός που θα υπογράψει σε αυτή τη περίπτωση τι κινδύνους διατρέχει? και πόσο κοστίζει μια τέτοια διαδικασία χωρίς την αμοιβή μηχανικού?(τιμή ζώνης 1100ευρώ, 50μ² προς αλλαγή χρήσης,αριθμός λοιπόν παραβάσεων=0,οικοδομική άδεια =ναι, και είναι εντός πόλεως)..Ευχαριστώ πολύ.
Leon_216 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Καλησπέρα .Ξανακάνω post αυτό το topic γιατί δεν έλαβα απάντηση...θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μετατρέψω ένα γκαράζ σε μαραγκούδικο? Όπως καταλαβαίνω χρειάζεται μια άδεια αλλαγή χρήσης...μπορεί αυτό να γίνει αν έχω εξαντλήσει όλο το συντελεστή δόμησης που δικαιούμαι? Αν όχι, μπορώ με το νόμο 4014/2011 να πω ότι αιτούμαι να αλλάξω χρήση στο γκαράζ μου? ή πρέπει να πω ότι η αλλαγή χρήσης έγινε και καλά πιο παλιά? ο μηχανικός που θα υπογράψει σε αυτή τη περίπτωση τι κινδύνους διατρέχει? και πόσο κοστίζει μια τέτοια διαδικασία χωρίς την αμοιβή μηχανικού?(τιμή ζώνης 1100ευρώ, 50μ² προς αλλαγή χρήσης,αριθμός λοιπόν παραβάσεων=0,οικοδομική άδεια =ναι, και είναι εντός πόλεως)..Ευχαριστώ πολύ.
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 (edited) κοιταξε να δεις δεν έλαβες απάντηση επειδή ειναι πολύπλοκο το ερώτημα το μαργκούδικο είναι επαγγελματικό εργαστηριο και έχει πολυπλοκη αδειοδότηση, δεν μπορούμε να απαντήσουμε στον αέρα ούτε ξεμπερδευεις με απλή αλλαγη χρησης η νομιμοποίηση αν θες να ξεκινήσεις από κάπου μαθε αν επιτρέπεται στη χρήση γης Edited Μάρτιος 1 , 2012 by myri
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα