Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αδεια αλλαγή χρήσης


Leon_216

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μετατρέψω ένα γκαράζ σε μαραγκούδικο? Όπως καταλαβαίνω χρειάζεται μια άδεια αλλαγή χρήσης...μπορεί αυτό να γίνει αν έχω εξαντλήσει όλο το συντελεστή δόμησης που δικαιούμαι? Αν όχι, μπορώ με το νόμο 4014/2011 να πω ότι αιτούμαι να αλλάξω χρήση στο γκαράζ μου? ή πρέπει να πω ότι η αλλαγή χρήσης έγινε και καλά πιο παλιά? ο μηχανικός που θα υπογράψει σε αυτή τη περίπτωση τι κινδύνους διατρέχει? και πόσο κοστίζει μια τέτοια διαδικασία χωρίς την αμοιβή μηχανικού?(τιμή ζώνης 1100ευρώ, 50μ² προς αλλαγή χρήσης,αριθμός λοιπόν παραβάσεων=0,οικοδομική άδεια =ναι, και είναι εντός πόλεως)..Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα .Ξανακάνω post αυτό το topic γιατί δεν έλαβα απάντηση...θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται για να μετατρέψω ένα γκαράζ σε μαραγκούδικο? Όπως καταλαβαίνω χρειάζεται μια άδεια αλλαγή χρήσης...μπορεί αυτό να γίνει αν έχω εξαντλήσει όλο το συντελεστή δόμησης που δικαιούμαι? Αν όχι, μπορώ με το νόμο 4014/2011 να πω ότι αιτούμαι να αλλάξω χρήση στο γκαράζ μου? ή πρέπει να πω ότι η αλλαγή χρήσης έγινε και καλά πιο παλιά? ο μηχανικός που θα υπογράψει σε αυτή τη περίπτωση τι κινδύνους διατρέχει? και πόσο κοστίζει μια τέτοια διαδικασία χωρίς την αμοιβή μηχανικού?(τιμή ζώνης 1100ευρώ, 50μ² προς αλλαγή χρήσης,αριθμός λοιπόν παραβάσεων=0,οικοδομική άδεια =ναι, και είναι εντός πόλεως)..Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

κοιταξε να δεις δεν έλαβες απάντηση επειδή ειναι πολύπλοκο το ερώτημα

 

το μαργκούδικο είναι επαγγελματικό εργαστηριο και έχει πολυπλοκη αδειοδότηση, δεν μπορούμε να απαντήσουμε στον αέρα

ούτε ξεμπερδευεις με απλή αλλαγη χρησης η νομιμοποίηση

 

αν θες να ξεκινήσεις από κάπου μαθε αν επιτρέπεται στη χρήση γης

Edited by myri
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.