Nefeli86 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 Καλησπέρα σας, Ανεβάζοντας το αρχείο xml μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα, παρά το γεγονός ότι έχουν καταχωρηθεί στοιχεία για το σύστημα ψύξης : "Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για ψύξη , πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα ψύξης" Γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Δε μπορώ όλη μέρα να περάσω γεωγραφικά δεδομένα.. Το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα;;; 1
MGiannis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Γνωρίζει κανένας κάτι για το πρόβλημα με τα γεωγραφικά δεδομένα στο buildingcert;
gamvro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Έχει γίνει και άλλες φορές παλαιότερα να μην μπορείς να περάσεις την θέση του ακινήτου, αλλά συνήθως έφτιαχνε την ίδια μέρα. Τώρα έχει καθυστερήσει.
koukoumelis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Καλημέρα συνάδελφοι, σας βγάζει και εσάς το μήνυμα από χθες το βράδυ 26-09-20 "Ξεπεράστηκε το όριο του μέγιστου αρ. χρηστών στον server των υπολογισμών!. Παρακαλούμε ξαναδοκιμάστε αργότερα." ??
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 On 26/9/2020 at 8:09 ΠΜ, MGiannis said: Γνωρίζει κανένας κάτι για το πρόβλημα με τα γεωγραφικά δεδομένα στο buildingcert; Πάντως αυτό το είχα λύσει το ίδιο βράδυ με Μοζίλα, στο Chrome συνέχιζε και δεν τα περνούσε
siaom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 @koukoumelis Έχω 5 επιθεωρήσεις σε εκκρεμότητα αυτή την στιγμή. Μου βγάζει το μήνυμα που λες σε μία από αυτές μόνο. Δεν ξέρω τι είναι. Κατέβασα εκ νέου αρχείο xml, το εισήγαγα στο αρχείο του ΠΕΑ και το ξανανέβασα μήπως διορθωθεί άλλα τίποτα. Αν κάποιος συνάδελφος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.
koukoumelis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 (edited) Και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα αλλά ουδέν αποτέλεσμα! Edited Σεπτέμβριος 27 , 2020 by Pavlos33
siaom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2020 Επίσης δεν είναι θέμα Internet Browser. Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς και πάλι το ίδιο. Ζήλεψε απ'το σύστημα αυθαιρέτων φαίνεται!
tassoskatsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, συνεχίζει το πρόβλημα τα γεωγραφικά δεδομένα. Το αντιμετωπίζετε και εσείς?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα