PappaZoi Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Γιατί,γιατί,γιατί κάθονται και κάνουν τις αλλαγές τους όταν όλοι χρησιμοποιούμε το site και ώρες αιχμής?? Τρεις ώρες παιδευόμουν, είχα ένα κατάστημα και νόμιζα ότι δεν έπαιρνε καλά τη χρήση ή κάτι τέτοιο! Το κανα και στις δυο εκδόσεις και από την αρχή κτλ κτλ! Γιατί δε μπήκα εδώ νωρίτερα! Και ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ επιτέλους δεν παίρνουν κανα δυο τρεις ΙΤ managers να τα φτιάχνουν αμέσως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 δηλαδή γιά σήμερα αποκλείεται να δουλέψει έτσι? δεν είναι λόγω φόρτου αλλά πιθανόν πρόβλημα με τίς παράλληλες εκδόσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Λυθηκε? Ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PappaZoi Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 (edited) Όχι ακόμα Inzaghi.... Edited Μάιος 22 , 2012 by PappaZoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 11:05....παίζει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Μα εγω μολις το δοκιμασα και μου βγαζει ακομα τα ιδια... Τι διαολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 (edited) δοκίμασε κανείς άλλος? με ποιά έκδοση? Edited Μάιος 22 , 2012 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
PappaZoi Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 22/05 23:41:57 Πάλι τα ίδια και με τις δυο εκδόσεις..πώς το κανες εσυ βρε ikaros13!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δεν εχει να κανει με τις εκδοσεις του προγραμματος... Το xml ιδιο ειναι... Μολις το δοκιμασα εγω και δεν το δεχθηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 (edited) Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για ψύξη, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα ψύξης Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για παραγωγή ΖΝΧ, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα παραγωγής ΖΝΧ Η συνολική επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός Η θερμαινόμενη επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός Η τιμή των ετήσιων εκπομπών CO2 είναι εκτός ορίων. Αυτά μου βγάζει όταν περνάω το xml......Θα το σπάσω :ph34r: Τι διάλολο κάνουν???? Πριν ήταν οκ...το ξανάβαλα και την πάτησα Edited Μάιος 22 , 2012 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα