nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Και εμένα μου τα έβγαζε χτες και σήμερα όλα είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 (edited) Τώρα είδα στη σελίδα του buildingcert, οτι για τα ΠΕΑ (και πιθανόν για ΜΕΑ) η έκδοση 1.28 ισχύει μέχρι σήμερα γι' αυτό γρηγορείτε, όποιος προλάβει τον Κύριον είδε Edited Μάιος 25 , 2012 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Γιατί ? Με την 1.29 νομίζω είναι καλύτερα τα αποτελέσματα. Έτσι και αλλιώς με την 1.29 μπορείς να ανοίξεις αρχείο 1.28 και να το τρέξεις κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το www.buildingcert.gr δεν θα είναι διαθέσιμο την Κυριακή 3/6 απο 8:15 - 16:30, λόγω εργασιών συντήρησης στον εξοπλισμό της ΔΕΗ. Αυτό αναφέρεται στο buildingcert....Αυτή την φορά προειδοποίησαν τουλάχιστον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Γιατί,γιατί,γιατί κάθονται και κάνουν τις αλλαγές τους όταν όλοι χρησιμοποιούμε το site και ώρες αιχμής?? Τρεις ώρες παιδευόμουν, είχα ένα κατάστημα και νόμιζα ότι δεν έπαιρνε καλά τη χρήση ή κάτι τέτοιο! Το κανα και στις δυο εκδόσεις και από την αρχή κτλ κτλ! Γιατί δε μπήκα εδώ νωρίτερα! Και ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ επιτέλους δεν παίρνουν κανα δυο τρεις ΙΤ managers να τα φτιάχνουν αμέσως! Επειδή είμαι και πληροφορικάριος, υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα είναι ότι έχουν πολλούς ΙΤ managers αλλά δεν έχουν αρκετούς developer programmer/debugger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Με λίγα λόγια δηλαδή: <<Π.... (προσωπικό)... ς μπορεί να μην έχουμε, αλλά από οργάνωση; ε; !!!...........>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Μπορείτε να μπείτε στο αρχείο ενεργειακών επιθεωρήσεων; Ενώ μπαίνω κανονικά στο λογαριασμό μου, όταν πατάω στο αρχείο ενεργ. επιθεωρήσεων, βγάζει error(service temporarily unavailable). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Οντως τώρα το δοκίμασα....δεν μπαίνει...19:40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 (edited) ok ευχαριστώ! τα γνωστά θεματάκια μάλλον.. Edited Απρίλιος 16 , 2013 by nerak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Και σε μενα εκτος λειτουργιας... Κριμας, πολυ κριμας... Και ηθελα να δουλεψω ενα εξοικονομω το βραδυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα