akius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Aσε η πικρα ειναι που τοχα ετοιμο και δεν τοχα φορτωσει απο βαρεμαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Ακόμα τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (edited) το τηλ συνεχεια βουιζει....πρεπει ναχει παρει φωτια το κεντρο Edited Αύγουστος 30 , 2013 by akius Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 καλημέρα εμένα μου δουλεύει κανονικά πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 (edited) καλημέρα εμένα μου δουλεύει κανονικά πάντως... Δηλαδή ανεβάζεις xml κανονικά; Edited Αύγουστος 30 , 2013 by nick_61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 ακόμη κάτω είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 ωπ, μέχρι "νέα επιθεώρηση" έφτασα δε πήγα παρακάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
teokir Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Καλα ρε παιδιά πλάκα μας κάνουν εκει στο buildingcert???απο εχτές το βράδυ, μου βγάζει,Το αρχείο αποτελεσμάτων δεν άρχιζει με......... με τι ρε αδερφέ μου??? άιντε τώρα να πεις στον πελάτη αδερφε δεν φταίω εγώ το σύστημα φταίει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 κλαφτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2013 δουλεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα