akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 περασε η μερα και ΤΖΙΦΟΣ..... θα εκτεθω παλι στον πελατη γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 1-2 μέρες μου έχει πάρει εμένα κατά μέσο όρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Υποψιάζομαι πως το σύστημα επιβαρύνεται κάοπιες ώρες λόγω των σεμιναρίων ενεργειακών επιθεωρητών. Όταν φτάνουν στην πρακτική, μπαίνουν όλοι μαζί να περάσουν το παράδειγμα και εκεί μάλλον φτάνει στα όριά του το σύστημα. Ήδη κατά περιόδους κάποιες ώρες αιχμής είχε μικροπροβλήματα, τώρα που ταυτόχρονα με τους προσωρινούς συνδέονται μαζικά και εκπαιδευόμενοι είναι λογικό το σύστημα να επιβαρύνεται πέρα του αρχικά προβλεπόμενου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (edited) Από χθες το βράδυ 26/9 οριστικοποίησα μια επιθεώρηση και δεν μου την εμφανίζει στις οριστικά υποβληθείσες ούτε σε αυτές με εκκρεμότητα. Χάθηκε? θα εμφανιστεί σύντομα? Edited Σεπτέμβριος 27 , 2013 by superbara Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Παιδια μπορειτε να μπειτε??εμενα σαν να εχει κλειδωσει ο κωδικος......μπορει να κλειδωσει το ξερετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaK79 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Παιδιά αντιμετωπίζω και εγώ το εξής πρόβλημα οριστικοποίησα μια επιθεώρηση και δεν μου την εμφανίζει στις οριστικά υποβληθείσες ούτε σε αυτές με εκκρεμότητα. Χάθηκε? θα εμφανιστεί σύντομα? Το buildingcert σερνεται ή είναι η ιδέα μου?έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 μήπως δεν είσαι ακόμα μόνιμη???? 07.10.2013 σήμερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariaK79 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Έχω γίνει μόνιμη από 1/10, δεν ήμουν προσωρινή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 περίμενε λίγο τότε γιατί γίνεται χαμός στην πλατφόρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 καλα οποιος πιανει γραμμη στο 211010002 να παιξει και κανενα τζοκερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα