Christos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Χτες έπιασα γραμμή. Δε μου το πες χτες, να κέρδισα τα μύρια εγκαίρως.
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2013 Εγώ πάντως έπαθα λάστιχο 2 φορές την ίδια μέρα (και τις δύο φορές το μπροστινό) μήπως να πάω να ρίξω κάνα δελτίο ;
lazaros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Καλησπέρα, υπάρχει πάλι πρόβλημα σε άλλους? Ανεβάζω xml και μου βγάζει μηνύματα τύπου timeout, "το αρχείο αποτελεσμάτων δεν αρχίζει με" κτλ Απ' ότι είδα σε παλαιότερα posts έχει ξανασυμβεί...
stelor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 και εμένα το ίδιο από το μεσημέρι παλεύω.
lazaros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δεν νομίζω Κυριακάτικα να ασχοληθεί κανένας να το φτιάξει...από αύριο μάλλον
stelor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Εμείς έχουμε το πρόβλημα και πρέπει να τους ενημερώσουμε να μας το ξεκληδώσουν ή είναι γενικό το πρόβλημα?
lazaros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Γενικό είναι το πρόβλημα, δες το τελευταίο post στην σελίδα 16, έχει ξανασυμβεί...όπως και να χει ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί θα πέσει...
stelor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 μαλιστα.αντε να δουμε.thanks λαζαρε.
tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Να υποθέσω ότι έχετε και εσείς πρόβλημα με το buildingcert;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα