sdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Εδώ και κανά μισάωρο δεν μπορώ να μπω. Συνήθως πόση ώρα μένει εκτός λειτουργίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Υπολόγιζε αύριο το πρωί για να είσαι σίγουρος. Και εγώ έμεινα με το service unavailable στο χέρι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Πάντως πριν λίγο είδα ότι "Η αίτησή σας (για Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης) είναι προς εξέταση" και ησύχασα . Είπα μήπως με είχαν ξεχάσει ρε παιδί μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Μέχρι την εξέταση της αίτησης μου εφτασα και γω....αλλά για να μπω στο αρχείο των επιθεωρήσεων πρέπει να έχω μπάρμπα απο τη Κορώνη !!!!! Με τίποτααααααααα (όχι οτι έχω ΠΕΑ να κάνω αλλά λέμε τώρα...) Και τις τις 3 φορές με πέταξε έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Μπήκα με την πρώτη! (όχι για ΠΕΑ, για να μη ξεχάσω τον κωδικό μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Δε λετε καλα που εχετε και ΠΕΑ να κανετε, γκρινιαζετε και γιατι δε μπαινετε στο buildingcert.... Λες και αν αργησετε μια μερα, ο ιδιοκτητης θα μαθει πως ειναι προαιρετικο και θα σας ακυρωσει (κι ομως εχει συμβει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astacos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Καποιος που να αντιμετωπιζει προβλημα εισοδου και σημερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Και εγώ είχα πρόβλημα πριν αλλά νομίζω ότι τώρα διορθώθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianni_k Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Πάντως πριν λίγο είδα ότι "Η αίτησή σας (για Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης) είναι προς εξέταση" και ησύχασα . Είπα μήπως με είχαν ξεχάσει ρε παιδί μου. ποσο καιρο την εξεταζουν αυτην την αιτηση...ε μα πια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarakos28 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2014 Παιδιά σήμερα δεν μπαίνει με τιποτα στο σύστημα...ξέρεις κανείς τιποτα για αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα