gianni_k Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Σήμερα το πρωί 4/6 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα ?
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 ναι δεν πολυπαίζει μία ανοίγει μία όχι μετά δεν αφήνει να ανεβάσεις αρχεία κτλ
gianni_k Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 το πρωί είχε κάτι θεματάκια , έμπενες στο σύστημα μετά μολις πήγαινες να δείς τις επιθεωρήσεις σε εκκρεμότητα δεν άνοιγε τίποτα.. ήπια κάφε και μετά απο καμμιά ώρα έφτιαξε..μάλλον όλα καλά τώρα
tsx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (edited) Άντε ρε παιδιά όλοι μαζί να κάνουμε μία προσευχή να επανέλθει σύντομα. Με πέτυχε και σε μέρα με πολύ κίνηση EDIT: Το επανέφεραν σε μισή ώρα. Πάλι καλά και μπράβο τους Edited Ιούνιος 18 , 2014 by tsx 1
tsx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Μην έχω δουλειά κάποιο Σαββατοκύριακο. Πάλι εκτός το ρημάδι
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Δε σε φτανει που χεις δουλεια, θες και να την τελειωσεις Αχαριστος που ναι ο κοσμος τελικα
tsx Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 (edited) Ρε Πίπο, μου λέει η γυναίκα μου να πάμε θάλασσα και της λέω, όχι θα κάτσουμε σπίτι γιατί έχω δουλειά. Ε, ρε παντόφλα που έχει να πέσει Edited Ιούνιος 28 , 2014 by tsx 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Πως το ειπες? Τι να κανουμε? Τυχερος εισαι, γλιτωνεις την παντοφλα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα