Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Και σε εμένα δεν ανοίγει από τις 9. Δεν έχω ανανεώσει τη συνδρομή μου αλλά αυτό νομίζω είναι άσχετο. Τουλάχιστον θα έπρεπε να ανοίγει το παράθυρο για την καταχώρηση του παραβόλου, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 (edited) Μήπως κάποιος έχει το τηλέφωνο που αναγράφει στην πρώτη σελίδα του Buildingcert γιατί χρειάζεται να τους τηλεφωνήσω; Ευχαριστώ. Είναι επείγον! Edited Οκτώβριος 7 , 2014 by emnikol Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 210-6969609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 @pirsogiannis ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ektor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 όποιος μιλήσει και μπορεί ας ενημερώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Είχα μιλήσει το πρωί. Η συζήτηση ήταν του στυλ: - Έχει πρόβλημα η σελίδα του buildingcert; - Ναι έχει. - Ξέρουμε πότε θα επανέλθει; - Όχι, προσπαθούμε να τη φτιάξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbara Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Στις 12:00 που επικοινώνησα μου είπαν ότι μέσα στο επόμενο 2ωρο πιστεύουν ότι θα λειτουργήσει ξανά. Εγώ πάντως του πελάτη του είπα να μην περάσει σήμερα το απόγευμα από το γραφείο για το ΠΕΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia2809 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 (edited) ακομα τίποτα...still down Παρακαλώ, συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp. Edited Οκτώβριος 7 , 2014 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 όταν ζητούν τα κατοστάρικα να δείτε πως σκίζονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 δουλεύει πλέον... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα