tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Μπήκα κι εγώ να δω αν κατεβαίνει xml από οριστικά υποβληθείσα, αλλά μπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Επέστρεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Παιδιά πάλι εκτός είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Λειτουργει καθολου αυτο το πραμα η μαζι με τα ΠΕΑ αφησαν και το server στην τυχη του? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2015 Χρόνια Πολλά!Υπάρχει πρόβλημα με το building cert σημερα?Εχει μπει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2015 Μαλλον υπαρχει πολυ συχνα προβλημα με το server γιατι οσες λιγοστες φορες πηγα να βγαλω πιστοποιητικο φετος, ολο κολλουσε. Σημερα δε μου δεχεται το xml ενω φωτογραφια και τοπογραφικο μου τα ανεβασε μετα κοπων και βασανων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 (edited) Μπορείτε να συνδεθείτε σήμερα στο σύστημα; Δεν με βάζει καθόλου, βάζω το ΑΜ μου και μετά username/password και μου εμφανίζει σφάλμα 401 description This request requires HTTP authentication (). Edited Οκτώβριος 15 , 2015 by sdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Μάλλον κάνουν αλλαγές στο σύστημα. Ηδη στην αναζήτηση βγάζει με διαφορετικό τρόπο τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Λειτουργεί κανονικά τώρα. Μόλις πήρα Αριθμό Πρωτοκόλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Καλημέρα.... Εχει κανένα πρόβλημα το buildingcert???Μόλις κάνω καταχώρηση τα στοιχεία στην πρώτη σελίδα και πατάω καταχώρηση για να πάρω αρ. πρωτοκόλλου τότε μου πετάει μήνυμα HTTP Status 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα