tsx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Μέχρι και οριστική υπαγωγή κατάφερα να κάνω, με κόπο και ιδρώτα. Ούτε στον παπά...
TomA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Μόλις τα ανέβασα όλα. Βγάζω και αμοιβή ΤΕΕ, το σταυρώνω 3 φορές και θα πατήσω τελική υπαγωγή
gliout Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Εγώ ακόμα και τώρα τζίφος! 1
gliout Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 (edited) Το ένα έφυγε!!!!! το σταυρωσα!! Το άλλο προσπαθώ!... Φαίνεται να λειτουργεί!!!! Edited Νοέμβριος 17 , 2016 by gliout
Allobar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Καλημέρα. Έχει αποκατασταθεί πλήρως ή έχουμε ακόμη προβλήματα;
korp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Καλημέρα, κάποια που είχα σε εκκρεμότητα έφυγαν κανονικά, αλλά για καινούριο που προσπαθώ τα παίρνει όλα αλλά όπου έχει χαρακτήρες μου τους εμφανίζει έτσι: ??????????? Ότι να ναι..
gamvro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 ......., αλλά για καινούριο που προσπαθώ τα παίρνει όλα αλλά όπου έχει χαρακτήρες μου τους εμφανίζει έτσι: ??????????? Ευτυχώς που το 'πες γιατί νόμιζα ότι φταίει κάτι στον υπολογιστή μου!!!
gamvro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2016 Πάντως, εφόσον είμαστε Ευρώπη (και μάλιστα Ε.Ε.) μπορούμε να βάλουμε και λατινικούς χαρακτήρες. Τι πειράζει ας πούμε να γράψουμε PAPADOPOULOS GEORGIOS, το ίδιο δεν είναι; Άσε που είμαστε και σε ηλεκτρονική εποχή, αυτό πια που το βάζεις; 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα