tassoskatsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 (edited) Μόλις το αντιμετώπισα συνάδελφε. Προσπαθώ να μπω. Edited Φεβρουάριος 21 , 2018 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Μόλις μπήκα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasia 84 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Καλησπέρα, Το building cert μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Το αρχείο αποτελεσμάτων δεν έχει το σωστό xml prolog" Γνωρίζετε εάν είναι πρόβλημα της πλατφόρμας ή κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση του λογισμικού τεε κενακ 31.1.9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 (edited) Και σε εμένα μου βγάζει : Οι αλλαγές στην επιθεώρηση δεν καταχωρήθηκαν εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Το αρχείο αποτελεσμάτων δεν έχει το σωστό xml prolog Η επιθεώρηση δεν μπορεί να υποβληθεί οριστικά εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για θέρμανση, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα θέρμανσης Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για ψύξη, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα ψύξης Δεν υπολογίζεται κατανάλωση για φωτισμό, πιθανώς λόγω έλλειψης δεδομένων που σχετίζονται με το σύστημα φωτισμού Η συνολική επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός Η ωφέλιμη επιφάνεια είναι μικρότερη ή ίση του μηδενός Η τιμή των ετήσιων εκπομπών CO2 είναι εκτός ορίων. Άλλες παρατηρήσεις που δεν εμποδίζουν την οριστική υποβολή: Δεν βρέθηκε το σενάριο υπ' αριθμόν: 2 Δεν βρέθηκε το σενάριο υπ' αριθμόν: 3 F: Το αρχείο αποτελεσμάτων δεν έχει το σωστό xml prolog Μάλλον θα έχει πρόβλημα η πλατφόρμα Edited Φεβρουάριος 24 , 2018 by nick_61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
janus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου για την ύπαρξη του παραπάνω μηνύματος. Το αρχείο αποτελεσμάτων δεν έχει το σωστό xml prolog Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2018 Τα ίδια. Και έσπασα τα νεύρα μου να ψάχνω τι κάνω λάθος... Είναι που μαρσάρουμε στη λεωφόρο της πληροφορικής. @@$## Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 (edited) Από χθες προσπαθώ να δώσω στοιχεία για ένα ΠΕΑ και δεν ανεβαίνει η σελίδα με τίποτα. Μόνο το παράβολο ανανέωσης φόρτωσε αμέσως εχθές! Μετά από αρκετές προσπάθειες βγάζει "Λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει τεθεί προσωρινά όριο στον αριθμό των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το σύστημα. Αυτή τη στιγμή, το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότεραΖητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση" Edited Φεβρουάριος 27 , 2018 by civilpablo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Εχουν πλακώσει όλοι τις καταχωρήσεις για να έχουν έτοιμα τα xml λόγω του εξοικονομώ ΙΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
civilpablo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Βγείτε λίγο ρε παιδιά εσείς με τα εξοικονομώ ΙΙ να βάλουμε κανά απλό ΠΕΑ να πάρουμε κανά λεφτό, εφκα έχουμε αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iks Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2018 Καταχωρώ κτίριο προ Κενακ και μου το βγάζει όλα τικαρισμένα, και αφού το σώσω ΝΕΟ. Και προφανώς θελει θερμογέφυρες και δεν προχωράει. Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα