zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Ξαφνικά το buildingcert μου βγάζει άλλα νούμερα καταναλώσεων από το ΤΕΕΚΕΝΑΚ. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον?
a_KIR_a Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Ξαφνικά το buildingcert μου βγάζει άλλα νούμερα καταναλώσεων από το ΤΕΕΚΕΝΑΚ. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον? Κατέβασε το αρχείο πάλι από το buildingcert ξανά κάνε επίλυση στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ. Δώσε προσοχή στον βαθμό απόδοσης τερματικών μονάδων σε σύστημα θέρμανσης και ψύξης , μπορεί να έχει βάλει κόμμα (,) αντί για τελεία (.)
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 (edited) Κατέβασε το αρχείο πάλι από το buildingcert ξανά κάνε επίλυση στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ. Δώσε προσοχή στον βαθμό απόδοσης τερματικών μονάδων σε σύστημα θέρμανσης και ψύξης , μπορεί να έχει βάλει κόμμα (,) αντί για τελεία (.) Τρίτη και 13 στην κυριολεξία. Ενώ κανονικά έβγαζα ΠΕΑ σήμερα μου άλλαξε το pc το κόμμα (,) με τη τελεία (.) ευχαριστώ πάντως Edited Μάρτιος 13 , 2018 by zio7 1
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2018 παιδια είναι πεσμένο τελείως σήμερα? ή σε μένα δεν δουλεύει?
zulumpo Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2018 Καλησπέρα συνάδελφοι, Προσπαθώ να μπω στο Buildingcert, βάζω πρωτα τον αριθμομητρωου, και εν συνεχεια username Και password, και δεν γινεται η είσοδος, ξερεις κανεις τι παίζει? ευχαριστώ
nik Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Τα έχει παίξει τώρα ξαφνικά το σύστημα του e-paravolo ή είναι ιδέα μου ? Δεν μπορεί να συνδεθεί για έλεγχο.
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 ναι εχει πέσει η ΑΑΔΕ, ειχαν πει για συντηρηση 3 με 4 και αυτο έκλεισε πολύ νωρίτερα 1 1
nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2018 Παράθεση Η επιθεώρηση δεν μπορεί να υποβληθεί οριστικά εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Ξεπεράστηκε το όριο του μέγιστου αρ. χρηστών στον server των υπολογισμών!. Παρακαλούμε ξαναδοκιμάστε αργότερα. Τι κουλό είναι αυτό πάλι....?!
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 Στην καταχώρηση γεωγραφικών δεδομένων μου βγάζει ένα ροζ φόντο και δεν φαίνεται ο χάρτης το κάνει και σε άλλους; Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα