tsx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2013 (edited) Και σε μένα δεν μπαίνει στην κεντρική σελίδα, αλλά έχω συντόμευση για το αρχείο των επιθεωρήσεων στο οποίο μπαίνει κανονικά. Δοκιμάστε το παρακάτω... https://www.buildingcert.gr/main/list_inspections.view?inspection_type=1 EDIT1: Επίσης με βάζει με mozilla αλλά όχι με google chrome!!! EDIT2: Τώρα με βάζει και με chrome Edited Αύγουστος 6 , 2013 by tsx
deathlok Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2013 παίζει κανονικά πλέον σε εμένα.
nick_61 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Προσπαθώ να ανεβάσω αρχείο xml στο Buildingcert και μου βγάζει μηνύματα : - Οι αλλαγές στην επιθεώρηση δεν καταχωρήθηκαν εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Timeout ή - Οι αλλαγές στην επιθεώρηση δεν καταχωρήθηκαν εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Το αρχείο αποτελεσμάτων δεν αρχίζει με Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον ;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Το ίδιο και εγώ.....το έχει ξανακάνει. Εχει πάλι πρόβλημα το σύστημα!!!
nick_61 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν υπάρχει κάποιο λάθος στο xml αρχείο μου.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Φαντάζομαι αύριο το πρωί θα είναι οκ, αλλιώς θα το φάμε στο ΣΚ.....
tsx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Μόλις έκανα επιτυχημένα οριστική υποβολή
tsx Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δεν πρόλαβα το EDIT. Αυτό που υπέβαλα οριστικά το είχα έτοιμο από το απόγευμα, οπότε δεν χρειάστηκε να ανεβάσω αρχείο. Τώρα που χρειάστηκε σε μία άλλη μισοτελειωμένη να ανεβάσω αρχείο, μου έβγαλε και εμένα timeout. Και αύριο μέρα είναι...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Ναι αλλα οταν εχεις κλεισει απο το μεσημερι ραντεβου με πελατη απο εκτος πολης που θα ερθει μονο για να παραλαβει το πιστοποιητικο αυριο στις 9 το πρωι, τι κανεις? Πειτε μου ποτε να αρχισω τα καντηλια...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα